Άρης: Λυτρωτής ο Γκομίς…

Ο Γκομίς αξιοπόιησε το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης στις καθυστερήσεις του αγώνα και πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην ΕΝΠ

Με ένα γκολ που ακύρωθηκε μετά από παρέμβαση του VAR σε χέρι που έκανε ο Μαγιαμπέλα πριν δώσει την ασίστ στον Μπένγστον για να σκοράρει, ήταν ότι καλύτερο υπήρξε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Άρης προσπάθησε να κάνει το γνωστό του παιχνίδι, όμως οι γηπεδούχοι διαβασμένοι σωστά έκλεισαν την αμυντική τους γραμμή και δεν έδωσαν ευκαιρίες στους γρήγορους ποδοσφαιριστές του Άρη να απειλήσουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κύλησε στους ίδιους ρυθμούς με την ΕΝΠ να προσπαθεί να γίνει πιο απειλητική, κάτι που πήγε να κανει αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Άρης ήταν πολύ πίσω από τις καλές του εμφανίσεις κάτι που προβλήματισε τον προπονητή του που προσπάθησε με αλλαγές να αλλάξει κάτι, όμως αυτό δεν έγινε. Στο 82΄ο Άρης είχε την ευκαιρία να σκοράρει αλλά το σουτ του Γκομίς κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 93΄ο Άρης κέρδισε πέναλτι με τον Μπάμπίκα να ανατρέπεται από τον Γεβρέμοβιτς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκομίς που σκόραρε και έδωσε μια πολύτιμη νίκη στα χασομέρια για τον Άρη! Τελικά ο Άρης αν και δυσκολεύτηκε πολύ πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη και έφυγε από το Παραλίμνι με το διπλό!

 

 

 

Κίτρινες: / Μαγιαμπέλα, Πηλέας

ΕΝΠ: Κόστιτς, Κορσία, Ντα Σίλβα, Πολύκαρπου, Κωνσταντίνου(77΄Φερναντέζ), Γεβρέμοβιτς, Λουσέρο, Βούκσεβιτς, Μέιρα(63΄Μορέιρα), Ντιαβαρά(77΄Κοτσώνης), Ρουσιάς(77΄Βουτσένοβιτς).

Αναπληρωματικοί: Παναγιώτου, Κουτσού, Χριστοφή, Κολωνιάς, Φερναντέζ, Βουτσένοβιτς, Κοτσώνης, Μαυρουδής, Πρωτοπαπάς, Γαβριήλ, Μορέιρα, Λαμί

 

Άρης: Βανά, Πηλέας, Μπένγκτσον(87΄Καζού), Μόργκαν(46΄Σπόλιαριτς), Στεπίνσκι(67΄Μπαμπίκα), Γιαγκό, Μαγιαμπέλα(67΄Γκομίς), Στρούσκι(83΄Γιαμπλόνσκι), Μουσούντα, Μπρόρσον, Κακόριν.

Αναπληρωματικοί: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Καζού, Γιάνταλ, Μποάκι, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Ντελμίρο, Γκομίς, Μονέ-Πακέ, Γιαμπλόνσκι, Μπαμπίκα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy