ΑΕΛ: Ξεκίνησε άμεσα για Ακρίτα – Ευχάριστα νέα από το μέτωπο των τραυματιών

Επιστροφή τεσσάρων ποδοσφαιριστών στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, εκτίει ποινή με Πάφο ο Σις

Ακόμα δεν πέρασε το χθεσινό(30/1) παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και οι “γαλαζοκίτρινοι” ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης(2/2) με τον Ακρίτα Χλώρακας.

Δύο είναι οι προπονήσεις που απομένουν για τον αγώνα, ενώ η σημερινή ολοκληρώθηκε και περιελάμβανε αποθεραπεία. Όσον αφορά το γεμάτο ιατρικό δελτίο που υπήρχε, φαίνεται να αδειάζει αφού τέσσερις ποδοσφαιριστές πλέον προπονούνται κανονικά. Χάσα, Φιλίπποβιτς, Κασανίκλιτς και Νεοφύτου, ανεβάζουν σιγά σιγά ρυθμό μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και προπονούνται κανονικά, ενώ στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Βέλγος αμυντικός, Ντέγοεστ.

Οι υπόλοιποι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, γυμναστήριο και φυσιοθεραπείες. Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Σις που συμπλήρωσε κάρτες στον αγωνα με τη Νέα Σαλαμίνα θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Πάφο, ενώ θα αγωνιστεί κανονικά με Ακρίτα Χλώρακας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy