ΑΕΛ: Πάει Τουρκία ο Μπεσεντίν – Άνοιξε ο δρόμος για Ρομό

Πλέον η ΑΕΛ στρέφεται στον Βενεζουελάνο επιθετικό, όμως πριν γίνει το deal θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες διεργασίες

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται ότι η περίπτωση του Ουκρανού επιθετικού Αρτέμ Μπεσεντίν έχει ναυαγήσει οριστικά καθώς δημοσιεύματα στη χώρα του αναφέρουν ότι δεν έρχεται στην ΑΕΛ αλλά πάει προς Τουρκία μεριά.

Ο ποδοσφαιριστής είναι στην πραγματικότητα πολύ κοντά σε μια μετακόμιση σε τουρκικό σύλλογο, ανέφερε ο Zorya Londonsk στο Twitter. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η Ντινάμο διαπραγματεύεται τον δανεισμό του 26χρονου επιθετικού στην ΑΕΛ Λεμεσού, όπου αγωνίζεται ήδη ο αμυντικός της, Κρίστιαν Μπίλοβαρ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένονται οι τελευταίες εξελίξεις με τον Ρομό, καθώς ο Βενεζουελάνος επιθετικός φεύγει από την ΑΕΚ και όπως ο ίδιος είπε και οι πληροφορίες μας αναφέρουν θέλει να ενταχθεί στην ΑΕΛ. Βέβαια για να γίνει αυτό πρέπει να διαγραφεί κάποιος από το υπάρχον ρόστερ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον Μιλιτσεάνου, κάτι όμως που θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ωρών.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy