Απόλλων: Θέλει Elohor Godswill Ekpolo

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα ο Απόλλωνας βρίσκεται πολύ κοντά στον Νιγηριανό με Ισπανικό διαβατήριο, Godswill Ekpolo που αγωνίζεται ως δεξί μπακ αλλά και ως κεντρικός αμυντικός.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Σουηδική IFK Norrkoping με την οποία ο Απόλλωνας βρίσκεται σε συζητήσεις εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportbladet, η μεταγραφή είναι κοντά στο να γίνει. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει μια κίνηση, αλλά οι σύλλογοι δεν έχουν ακόμη συμφωνήσει. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι τα μέρη θα καταφέρουν να καταλήξουν σε λύση και ότι θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του, ακόμη κι αν τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ή υπογεγραμμένο.

Ο Godswill Ekpolo ήρθε στην IFK Norrköping τον Δεκέμβριο του 2021 και ήταν προσωπική επιλογή του τότε προπονητή Rikard Norling. Με τον Glenn Riddersholm, νέο προπονητή δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του, ενώ τέλειωσε τη σεζόν παίζοντας ως αριστερό μπακ.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ο αθλητικός διευθυντής της IFK Norrköping, Tony Martinsson, δεν ανέφερε κάτι αποφεύγοντας να απαντήσει!

Δείτε το προφίλ του

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy