ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: Αντίδραση για απόφαση αθλητικού δικαστή και ορισμό Φωτίου

Ανακοίνωση από τη ΘΥΡΑ 3

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμενοι οπαδοί της ΑΕΛ με την οποία καυτηριάζουν την πρόσφατη απόφαση του αθλητικού δικαστή, ενώ αναφέρονται και στον αγώνα της ομα΄δας τους με τη Νέα Σαλαμίνα και τον διορισμό του εν λόγω διαιτητή που θα διευθύνει το παιχνίδι.

 

Αναλυτικά:

Και ενώ πιστεύαμε ότι μετά την τραγελαφική απόφαση του μεγαλύτερου αντιΑΕΛίστα για “απαγόρευση μετακίνησης” τα είχαμε δει όλα, έρχονται τώρα να μας ορίσουν αυτόν το μικρούλη ανθρωπάκο για τον αγώνα της Κυριακής.
Η απόφαση της δικαστικής είναι ηλίθια και ανεξήγητη για δύο λόγους, πρώτον επειδή τιμωρηθήκαμε για επεισόδια τα οποία δεν προκαλέσαμε με την ίδια τιμωρία που επιβλήθηκε στους απέναντι και δεύτερον επειδή τιμωρηθήκαμε με “απαγόρευση μετακίνησης” για “επεισόδια” που έγιναν σε εντός έδρας αγώνα. Πραγματικά καμία λογική δεν μπορούμε να βρούμε στο σκεπτικό της απόφασης και το μόνο που την “δικαιολογεί” κατά κάποιον τρόπο είναι η εμπάθεια που έχει προς το Σωματείο μας ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης.
Όσον αφορά τώρα τον διορισμό του νέου “υπεύθυνου ειδικών αποστολών” στον αγώνα της Κυριακής, προειδοποιούμε από τώρα πως δεν θα ανεχτούμε μια διαιτησία τύπου σαν αυτή του πρώτου γύρου με την κούλα. Δεν θέλουμε εύνοια, δεν θέλουμε σφυρίγματα αλλά απαιτούμε τα παιχνίδια να παίζονται επί ίσοις όροις, 50%-50%, με σεβασμό προς το άθλημα και τα Σωματεία τα ίδια.
Στα δικά μας τώρα, μετά την συγκινητική εμφάνιση του προηγούμενου Σαββάτου η ομάδα μας αυτή την Κυριακή ταξιδεύει στην Λάρνακα για έναν πολύ δύσκολο, βάσει των δεδομένων αγώνα. Τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν ως έχουν γι’ αυτό παίχτες και κόσμος καλούμαστε για ακόμη μια φορά να κάνουμε κατάθεση ψυχής, σε γήπεδο και κερκίδα για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Καλούμε όσους έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον αγώνα της Κυριακής, η ώρα 17:00 να είναι στο γνωστό σημείο στην έξοδο της Παρεκλησιάς για να αναχωρήσουμε όλοι μαζί για την σκάλα. Φοράμε όλοι ΚΙΤΡΙΝΑ, παίρνουμε το κασκόλ μας και πάμε να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας με το μυαλό μας να είναι μόνο στο γήπεδο και σε τίποτα άλλο.
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.. 1 9 8 9

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy