ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων: “Αφού δεν είδαμε κάποια αγωνιστική αλλαγή, περάσαμε ήδη στην φάση των πράξεων…”

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα, σχετικά με την αγωνιστική δράση της ομάδας για το διήμερο που ακολουθεί, αλλά και για τις πράξεις στις οποίες πέρασαν μετά τα λόγια και τις παροτρύνσεις.

Αναλυτικά:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,
Σε προηγούμενη μας ανακοίνωση αναφέραμε πως το μελάνι έχει στερέψει. Αφού δεν είδαμε κάποια αγωνιστική αλλαγή, περάσαμε ήδη στην φάση των πράξεων. Πράξεις που μέλλεται να έχουν συνέχεια μέχρι να επανέλθουν τα πράγματα εκεί που πρέπει.
Αρκετή δράση σε διάφορα τμήματα έχουμε αυτό το διήμερο. Η αρχή γίνεται σήμερα, παρά την όλη απογοήτευση που επικρατεί, το καθήκον είναι καθήκον. Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο μας όπως δώσει ξανά μαζικά το παρών του. Εμείς πάλι θα βρισκόμαστε στο γήπεδο από νωρίς, στο γνωστό σημείο κάτω από το πέταλο με παγωμένες και τα νέα προϊόντα του συνδέσμου μας, που θα είναι διαθέσιμα προς πώληση.
Αύριο η ατζέντα της ημέρας έχει αποκλειστικά ένα πράγμα και μόνο. ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟ! Το πάρτι ξεκινά από το μεσημέρι με μαγκάλια, ποτό και ένταση!
Στις 12:30 η ομάδα μας μπάσκετ σε τροχοκαθίσματα, μας χρειάζεται δίπλα της για να συνεχίσει την αήττητη πορεία της. Μαζευόμαστε στο κλειστό, παίρνουμε με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για αυτό που θα ακολουθήσει.
Στις 16:00 ξεκινάνε τα ωραία, όπου η καλαθοσφαιρική μας ομάδα βρίσκει απέναντί της τα @@@@@@ της πόλης, σε ένα αρκετά καθοριστικό παιχνίδι. Δεν χρειάζονται ούτε συστάσεις, ούτε καλέσματα για αυτό το παιχνίδι. Το κλειστό μετατρέπεται σε καμίνι και πάμε για μια παράσταση που θα θυμίσει άλλες εποχές. Από το πρώτο δευτερόλεπτο δείχνουμε στον αντίπαλο πως το παιχνίδι για αυτούς είναι απλά μια αγγαρεία που θα παρακαλούν να τελειώσει και δείχνουμε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό στην ΛΕΜΕΣΟ! Χωρίς πολλά πολλά, τη νίκη αύριο την φέρνουμε εμείς με το έτσι και το θέλω!
ΥΓ1. Μάππα, μπάσκετ, τροχοκαθίσματα, για πάρτι σου ρε ΘΡΥΛΕ όλα θα τα άφηνα…
ΥΓ2. Τσακίστε τα @@@@@@@!
ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΑ – ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ – ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy