Λουτσέσκου: «Ο Κουρμπέλης έπρεπε να αποβληθεί – Κάθε φορά τα ίδια με αθηναϊκές ομάδες»

Ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του στη Λεωφόρο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που όμως είχε και παράπονα από τη διαιτησία.

Άκρως ικανοποιημένος από την αντίδραση του ΠΑΟΚ και την πρόκριση ενάντια στον Παναθηναϊκό ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που όμως είχε και παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εντελώς διαφορετικά τα ματς μεταξύ τους, νομίζω ότι οι δύο νίκες μας… άνοιξαν τη δίψα του Παναθηναϊκού για εκδίκηση. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες μου έδειξαν τη σωστή νοοτροπία.

Δεν είναι εύκολο μετά από τρεις μέρες να έρχεσαι ξανά να παίξεις ξανά με τον Παναθηναϊκό εδώ και να είσαι τόσο συγκεντρωμένος.

Η επιθετικότητα των παικτών του Παναθηναϊκού υποστηρίχτηκε από τον διαιτητή, όπως συμβαίνει πάντα με τις αθηναϊκές ομάδες. Ο Κουρμπέλης έπρεπε να αποβληθεί.

Αν υπήρχε η τιμωρία που πρέπει, θα υπήρχαν περισσότερες κάρτες αλλά αυτό δεν συνέβη.

Μέσα στο γήπεδο, ένας παίκτης μπορεί να σκεφτεί ότι μπορεί να κλοτσήσει και να μην συμβεί τίποτα, όμως η αντίδραση των παικτών μου ήταν εξαιρετική».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy