Κ. Ν .Αγίου Νικολάου: Η κίνηση ανωτερότητας από τον πρόεδρο της ομάδας

Δεν θέλει το παιχνίδι στα χαρτιά και προτείνει όλα να κριθούν στον αγωνιστικό χώρο

Ο προγραμματισμένος αγώνας του Κ.Ν.Αγίου Νικολάου με το Κ.Ν.Πραστείου δεν έγινε για δεύτερη φορά και πάλι εξ υπαιτιότητας της φιλοξενούμενης ομάδας και έτσι ο αγώνας κατακυρώθηκε με 3-0 στο Κ.Ν. Αγίου Νικολάου.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Μάμας Δημητρίου δεν το χάρηκε καθώς θέλει τα παιχνίδια να παίονται στο γήπεδο και πρότεινε με δήλωση του όπως, “εάν κατακτήσει η ομάδα μου το πρωτάθλημα ζητώ από την ομοσπονδία όπως διοργανώσει ένα αγώνα μεταξύ της ομάδας μου και της ομάδας του Πραστιου, με καλεσμένους όλους τους παράγοντες της ομοσπονδίας και των ομάδων του ομίλου και στο νικητή του αγώνα να δοθεί το πρωτάθλημα”.

Ως γνωστό μετά τη νίκη με 3-0 η ομάδα είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο και συνεχίζει για τις θέσεις της ένταξης, ενώ ακολουθεί Κύπελλο.

Η κίνηση αυτή του προέδρου δείχνει την ανωτερότητα του σε σχέση με κάποιους άλλους, ενώ όπως μας ανέφερε όλα θέλει να κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Ας ελπίσουμε ότι η Ομοσπονδία θα πράξει τα δέοντα καθώς η προταση είναι στο τραπέζι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy