ΑΕΛ: Φτάνει απόψε ο Dewaest – Τα νέα με Μιραλάς

Επίσημη ενημέρωση από ΑΕΛ

Ο Sébastien Dewaest, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ που αγωνιζόταν στην Τουλούζ και στις Βελγικες Λέουβεν, Σιαρλερουα και Ρούζελαρ, με τελευταία του ομάδα τη Γκενκ, αναμένεται απόψε(25/1) στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η απόκτηση του, από τους “γαλαζοκίτρινους”.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και αναφορικά με το ερχόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και το ιατρικό δελτίο, ο Κέβιν Μιραλάς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και προς το τέλος της βδομάδας αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι θα κριθεί τις επόμενες μέρες. Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολουθεί ο Μπεραχίνο, του οποίου επίσης η συμμετοχή θα κριθεί προς το τέλος της βδομάδας.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες δεν αναμένεται κάποιος να είναι διαθέσιμος. Η ΑΕΛ στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα θα έχει τη στήριξη χίλιων φίλων της.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy