Νίκησε την Ομόνοια και πλησιάζει απειλητικά…

Επικράτησε με 2-1 εντός έδρας η Νέα Σαλαμίνα

Συνέχεια στην εκπληκτική πορεία της έδωσε η Νέα Σαλαμίνα, η οποία επικράτησε με 2-1 της Ομόνοιας στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή», σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, μειώνοντας ακόμη περισσότερο τις αποστάσεις από την πρώτη εξάδα, η είσοδος στην οποία αποτελεί μεγάλο στόχο για τους «ερυθρόλευκους» του Σάββα Πουρσαϊτίδη.
Η Νέα Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό με κεφαλιά του Ντορεγκαράι, μετά από σέντρα του Σεργίου από δεξιά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια μπήκε με πιο ανεβασμένη διάθεση, θέλοντας να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους κλείνοντας καλά τους χώρους στα μετόπισθεν.
Όλα αυτά μέχρι το 82’, όταν ο Μπέζους βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Κακουλλή, και αυτός στην συνέχεια με ένα διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-1 για τους φιλοξενούμενους.
Την τελευταία λέξη στον αγώνα ωστόσο είπε ο Τιάγκο, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 85’ ξανάβαλε σε θέση οδηγού την Νέα Σαλαμίνα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 για την ομάδα της Αμμοχώστου.
Με το σημερινό αποτέλεσμα, η Σαλαμίνα φτάνει τους 31 βαθμούς και την 7η θέση, στο -1 από τον έκτο Απόλλωνα, ο οποίος αγωνίζεται αύριο. Στους 34 και στην 4η θέση παραμένει η Ομόνοια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy