PAYABL EKA AEΛ: Σύναψη συμφωνίας με τον νεαρό Αρμακόλα

Επίσημη ενημέρωση

Επίσημη ανακοίνωση από την Καλαθοσφαιρική ΑΕΛ για σύναψη συμφωνίας με τον νεαρό, Γιώργο Αρμακόλα.

Αναλυτικά:

Η PAYABL EKA AEΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με τον νεαρό καλαθοσφαίριστή Γιώργο Αρμακόλα.
Ο καλαθοσφαιριστής θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας για τα επόμενα 5.5 χρόνια . Ο καλαθοσφαιριστής θα αποτελέσει την πρώτη επένδυση της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ μετά από αρκετά χρόνια.
Ο Γιώργος Αρμακόλας είναι 18 ετών (18 Ιανουαρίου 2005) , ύψους 1.80 και αγωνίζεται στη θέση του shooting guard.
O Κύπριος καλαθοσφαιριστής είναι προϊόν των ακαδημιών του Άτλαντα Πάφου καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές ομάδες νέων. Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Αρμακόλας αναδείχθηκε πρωταθλητής στις κατηγορίες Κ-14 , Κ-16 και Β2 με τον Άτλαντα.
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Αρμακόλα στη Βασίλισσα της Κυπριακής καλαθόσφαιρας και του ευχόμαστε να είναι υγιής ,δυνατός και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την ακαδημία του Άτλαντα Πάφου, τον Δημήτρη Δεληχρήστο και Θανάση Μαστορή για την θετική και εποικοδομητική τους στάση ως προς σε αυτή την συμφωνία.
Γραφείο Τύπου PAYABL EKA AEΛ

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy