Ο Κλοπ φτάνει 1.000 ματς ως προπονητής

Το επερχόμενο παιχνίδι των «reds» κόντρα στην Τσέλσι το Σάββατο (21/1) έχει ξεχωριστή σημασία για τον Γερμανό τεχνικό

Αν και η Λίβερπουλ… παραπαίει στο εφετινό πρωτάθλημα της Premier League, το επερχόμενο παιχνίδι των «reds» κόντρα στην Τσέλσι το Σάββατο (21/1) έχει ξεχωριστή σημασία για τον Γερμανό τεχνικό, καθώς συμπληρώνει 1.000 αγώνες στην προπονητική του καριέρα.

Κι όταν ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (20/1), χρησιμοποίησε ακόμη μία φορά το ξεχωριστό χιούμορ του για να αυτοσαρκαστεί για τα… γκρίζα γένια του.

«Είναι τεράστιο γεγονός, νιώθω πραγματικά ευλογημένος. Τρεις φανταστικοί σύλλογοι που μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω τη δουλειά μου. Είναι ένας τρελός αριθμός, ειλικρινά, 1.000 αγώνες!

Αλλά τα γένια μου τώρα είναι πραγματικά γκρίζα, αυτό δεν ίσχυε όταν πρωτοήρθα εδώ. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό συνέβη λόγω της ηλικίας ή λόγω της Λίβερπουλ. Έκανα τη δουλειά που αγαπούσα, για τους συλλόγους που αγάπησα, οπότε είμαι ευλογημένος» τόνισε ο Κλοπ και πρόσθεσε:

«Ακόμα το απολαμβάνω. Είναι για μένα η καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Δεν είναι μια χαλαρή δουλειά, ούτε μια δουλειά στην οποία κάνεις πολλές διακοπές, αλλά μου αρέσει και νιώθω πολύ τυχερός που μπορώ να το κάνω γιατί είναι στην πραγματικότητα η μόνη δουλειά που μπορώ πραγματικά να κάνω. Είμαι καλά με τον ενθουσιασμό, την πίεση, τις εξαιρετικές στιγμές και τις λιγότερο καλές στιγμές. Όλες είναι μέρος της δουλειάς».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy