Κατηγορήθηκε 26χρονος για τα επεισόδια στο ΑΕΛ – Απόλλων

Κατηγορήθηκε γραπτώς ακόμη ένα πρόσωπο σχετικά με τα επεισόδια στο ΑΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ

Η Αστυνομία προχώρησε σε γραπτή κατηγορία ακόμη ενός προσώπου, σχετικά με τα επεισόδια, που διαδραματίστηκαν στις 11 Ιανουαρίου 2023, στο στάδιο «ΑΛΦΑ – ΜΕΓΑ», κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Έχουν κατηγορηθεί επίσης άλλα δύο πρόσωπα, Διαβάστε ΕΔΩ.

Η ενημέρωση:

Σε γραπτή κατηγορία ακόμη ενός προσώπου, προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με τα επεισόδια, που διαδραματίστηκαν στις 11 Ιανουαρίου 2023, στο στάδιο «ΑΛΦΑ – ΜΕΓΑ», κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Πρόκειται άνδρα ηλικίας 26 ετών, ο οποίος αναγνωρίστηκε μέσα από τα πλάνα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου. Ο 26χρονος παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Για τα ίδια επεισόδια, κατηγορήθηκαν γραπτώς, ακόμη δύο πρόσωπα ηλικίας 30 και 31 ετών.

Μετά την πιο πάνω εξέλιξη, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας του 26χρονου, είναι αχρείαστη.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί αριθμό προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω επεισόδια. (Αστυνομική Ανακοίνωση για αναζητούμενα πρόσωπα, ημερομηνίας 13/1/2023, είναι σχετική).

Το ΤΑΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, διερευνά την υπόθεση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy