Μια ανάσα από Μικάιλο Μούντρικ

Η Τσέλσι "κλέβει" τον Μούντρικ από την Άρσεναλ

Μπορεί η Άρσεναλ να είχε το «πάνω χέρι» στην υπόθεση του Μικάιλο Μούντρικ, ωστόσο, ο Ουκρανός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, που έφτασε συμφωνία με την Σαχτάρ για την παραχώρηση του διεθνούς άσου έναντι 85 εκατομμυρίων λιρών!

Ο παίκτης, μάλιστα, σύμφωνα με το SkySports ταξίδεψε το Σάββατο στο Λονδίνο, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του από τους «μπλε».

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο 22χρονος άσος θα υπογράψει συμβόλαιο μακράς διάρκειας με την Τσέλσι, με τις πληροφορίες ν΄ αναφέρουν ότι αυτό θα είναι διάρκειας 7.5 χρόνων!

Το βράδυ του Σαββάτου η Σαχτάρ ανακοίνωσε ότι η συμφωνία με την Τσέλσι για την παραχώρηση του Μούντρικ είναι «θέμα χρόνου»: «Ο πρόεδρος της Σαχτάρ, Ρινάτ Αχμέτοφ, και ο συνδιοκτήτης της Τσέλσι, Μπεχντάντ Εγκμπαλι συζήτησαν σήμερα για τη μεταγραφή του Μικάιλο Μούντρικ στην ομάδα του Λονδίνου» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Ουκρανών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy