Στους “8” του Coppa Italia με Ντιμπάλα η Ρόμα – Πρόκριση και για Φιορεντίνα

Η είσοδος του Πάουλο Ντιμπάλα στο 46΄ αποδείχθηκε καθοριστική για την Ρόμα, καθώς με το γκολ του Αργεντινού διεθνούς επιθετικού η ομάδα της «αιώνιας πόλης» επικράτησε με 1-0 της Τζένοα και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Coppa Italia.

Ο 29χρονος σκόραρε στο 64΄ από ασίστ του Μαντσίνι και οι «Ρωμαίοι» κατέβαλλαν την αντίσταση των Γενοβέζων, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Serie B. Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης η Ρόμα θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα, Αταλάντα-Σπέτσια, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Πέμπτη (19/01) στο Μπέργκαμο.

Νωρίτερα, με  γκολ του Αντονίν Μπάρακ στο 25ο λεπτό Φιορεντίνα επικράτησε με 1-0 της Σαμπντόρια στο «Αρτέμιο Φράνκι» και πήρε το τρίτο «εισιτήριο» για τους «8» του Κυπέλλου, όπου θ΄ αντιμετωπίσει την Τορίνο.

Η Σαμπντόρια, η οποία δεν απείλησε καθόλου την εστία των γηπεδούχων, ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μουρίγιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων της φάσης των «16» του Coppa Italia:

Ίντερ-Πάρμα              2-1 παρ. (1-1 κ.δ.) 
Μίλαν-Τορίνο             0-1
Φιορεντίνα-Σαμπντόρια    1-0
Ρόμα-Τζένοα              1-0 
Νάπολι-Κρεμονέζε        17/01
Αταλάντα-Σπέτσια        19/01
Λάτσιο-Μπολόνια         19/01
Γιουβέντους-Μόντσα      19/01

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy