Καβάνι: «Αν με τιμωρείτε επειδή χτύπησα το VAR, τότε θα πρέπει να βάλετε φυλακή τον διαιτητή»!

Με αφορμή τη διαιτησία στο Μουντιάλ και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Γκάνα, ο Έντινσον Καβάνι εξέφρασε τα παράπονα του λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο διαιτητής θα πρέπει να μπει φυλακή.

«Πυρά» του Έντινσον Καβάνι με αφορμή ενδεχόμενη τιμωρία του για χτύπημα στο μόνιτορ του VAR μετά τον αποκλεισμό της Ουρουγουάης στο Μουντιάλ και το παιχνίδι απέναντι στην Γκάνα (2-0), αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο διαιτητής θα πρέπει να μπει φυλακή.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο γνώρισε τον αποκλεισμό λόγω της διαφοράς τερμάτων με τη Νότια Κορέα, με την Ασιατική ομάδα να σκοράρει στην εκπνοή του ματς με την Πορτογαλία παίρνοντας τεράστια νίκη (2-1).

Ο διαιτητής του Ουρουγουάη-Γκάνα, Σίμπερτ δεν καταλόγισε πέναλτι στα τελευταία λεπτά υπέρ της «σελέστε», προκαλώντας μετά τη λήξη του παιχνιδιού την οργή των λατινοαμερικάνων, με τον Καβάνι να χτυπάει την οθόνη του VAR κατά την αποχώρηση του προς τα αποδυτήρια.

Ο ίδιος για την ενδεχόμενη τιμωρία του δήλωσε:

«Αν με τιμωρήσουν επειδή χτύπησα το VAR, τον διαιτητή, που μας έβγαλε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα πρέπει να τον βάλουν φυλακή, επειδή αυτά τα λάθη δεν γίνεται να συμβούμ με το VAR, με όλες τις κάμερες και τους διαιτητές που έχει από πίσω. Με ανησυχεί (μία ενδεχόμενη τιμωρία). Φυσικά και με ανησυχεί, επειδή σημαίνει πως θα αποκλειστώ από αγώνες και δεν θα μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου, την χώρα μου. Με ανησυχεί. Αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν. Μπείτε λίγο στην θέση του ποδοσφαιριστή, όχι απλώς στου διαιτητή και στων άλλων, αλλά στου παίκτη για να δείτε τι συνέβη, γιατί συνέβη αυτό και γιατί τα πράγματα που συνέβησαν έγιναν έτσι».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy