Φανούριος: “Μοιρασμένες οι πιθανότητες να προλάβουν Κολ και Χάμπος” τι είπε για Πάφο και ΑΕΛ(Ηχητικό)

Δηλώσεις Φανούριου Κωνσταντίνου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε σήμερα (9/1) στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για το ματς με την Πάφο, το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ, τις μεταγραφές και τα αγωνιστικά προβλήματα.

Οι δηλώσεις:

«Σίγουρα ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι απέναντι σε δυο πολύ ποιοτικές ομάδες. Αμφίρροπο παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθ΄ όλη του τη διάρκεια. Παρότι πήραμε το βαθμό στο τέλος αισθανόμαστε ότι έπρεπε ο Απόλλωνας να επιστρέψει στη Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να διαφοροποιήσουμε το αποτέλεσμα και επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ».

Για την αντίδραση: «Καταφέραμε να προηγηθούμε σε μια αμφισβητουμένη απόφαση εκεί. Από εκει και πέρα η ομάδα έδειξε πάθος, έβγαλε ενέργεια, έδειξε χαρακτήρα. Κυρίως στα τελευταία τρία παιχνίδια κερδίσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Είναι σημαντικό να αισθανόμαστε δυνατοί γιατί τα πάντα εξαρτώνται από τη δική σου απόδοση. Νομίζω ο Απόλλωνας ήταν πάρα πολύ καλός και για αυτό ο κόσμος χειροκρότησε στο τέλος του ματς».

Για τις δηλώσεις Μπεργκ: «Ο κύριος Μπεργκ το συνηθίζει. Εμείς δεν θα προβούμε σε κανένα σχολιασμό. Είδαμε κάποια στιγμιότυπα, από εκεί και πέρα καλύτερα να επικεντρωθούμε στο ματς της Τετάρτης με την ΑΕΛ».

«Ο Απόλλωνας σίγουρα δεν του άξιζε να είναι στις πρώτες τρεις θέσεις βάσει της συνολικής του παρουσίας, όμως θα του άξιζε να είναι μέχρι και πέντε βαθμούς μείον από την πρώτη θέση. Αυτό θα αντικατόπτριζε αντικειμενικά το τι δώσαμε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Είναι κάποιες λεπτομερές που δεν ήταν με το μέρος μας. Σαφέστατα η απόδοση μας σε κάποια παιχνίδια δεν ήταν της εμβέλειας της ομάδας μας, όπως γνωρίζουμε και τις αδυναμίες μας. Μέσα από καθημερινή δουλειά, τη μεταγραφή Ουάρντα και κάποιες άλλες μεταγραφές που θα γίνουν ελπίζουμε να βελτιωθεί η ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Αυτά είναι θέματα που χειρίζεται ο κύριος Κίρζης με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι στο οποίο διακυβεύεται η πρόκρισή σε ένα θεσμό που αφορά και τις δύο ομάδες. Είναι στο 50-50. Πρέπει ο κόσμος να αντιληφθεί ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι ενενήντα λεπτών. Πηγαίνοντας στο «Αλφαμέγα» πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ένας θα πάρει την πρόκρισή, κάποιος θα χαρεί, κάποιος θα στεναχωρηθεί όμως η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από μια πρόκριση. Ο Απόλλωνας στοχεύει μόνο στη νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο και ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Αγωνιστικά νέα: «Ο Ζράντι έχασε κάποιες προπονήσεις γιατί είχε μια ίωση. Εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή. Στο 50-50 είναι Χάμπος και Κολ, ο οποίος χθες αποχώρησε με ένα μυϊκό πρόβλημα».

Για Πειμπέρνς: «Δεύτερη κίτρινη ο Πειμπέρνς».

Για Ουάρντα: «Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με ΑΕΛ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy