Αποκάλυψη – Ιβάνα Κνολ: “Παίκτες μου έστελναν μηνύματα στη διάρκεια του Μουντιάλ” (pics)

Άναψε φωτιές η Ιβάνα Κνολ με τα λεγόμενα της

Η «καυτή» φίλαθλος της Κροατίας, Ιβάνα Κνολ, αποκάλυψε πως ακόμη και παίκτες που συμμετείχαν στο Μουντιάλ τής έστελναν μηνύματα στη διάρκεια της διοργάνωσης.

«Θυμάμαι πως κάποιοι παίκτες μού έστελναν μηνύματα και με ρωτούσαν ‘τι κάνεις’ και διάφορα άλλα. Κάποιοι απολογούνταν γιατί έστελναν μηνύματα πριν τους αγώνες με την Κροατία, αλλά δεν τους απαντούσα παρά μόνο αφού έχαναν. Εγώ απλώς γελούσα με όλα αυτά. Μάλλον το έκανα γιατί με θεωρούν όμορφη. Όμως εγώ δεν είχα καμία διάθεση να γνωρίσω κάποιον», τόνισε η πρώην εστεμμένη σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Κροατία.

Η Ιβάνα Κνολ, που έγινε viral με τις «καυτές» φωτογραφίες της στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν τη διοργάνωση του Κατάρ μετρούσε 700.000 followers στο Instagram και πλέον έχει ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια.

Την προηγούμενη εβδομάδα το μοντέλο ήταν στο Μαϊάμι για διακοπές και μάλιστα παρέστη σε πάρτι βγάζοντας φωτογραφίες με τον Drake και τον Τζέιμι Φοξ, μεταξύ άλλων.



sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy