PAYABL EKA ΑΕΛ: Συμφωνία με Harrison Henderson

Επίσημη ανακοίνωση

Με επίσημη της ανακοίνωση η Καλαθοσφαιρική ΑΕΛ ενημερώνει για τη σύναψη συνεργασίας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Harrison Henderson.

Αναλυτικά:

H PAYABL EKA ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Harrison Henderson.

O Αμερικανός καλαθοσφαιριστής γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1997 (26 ετών) στο Ντάλλας και έχει ύψος 2.11 . Ο Ηarrisson αγωνίζεται στις θέσεις του Power Forward και Center.

Ο Ηenderson , αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στη Nyiregyhaza ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Ουγγαρίας όπου ήταν και η πρώτη του παρουσία στην Ευρώπη. Ο Henderson, πριν την παρουσία του στην Ευρώπη αγωνίστηκε γιας τους Central Michigan Chippewas την σεζόν 2021-2022 και τα προηγούμενα χρόνια στους Southern Jaguars (2020-2021) ,Milwaukee Panthers (2019-2020), και USC Trojans (2016-2018).

O Αμερικανός καλαθοσφαιριστής θα αντικαταστήσει τον Zaccary Douglas και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας. #ael #aelbc #thequeen #55yearsofglory

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
PAYABL EKA ΑΕΛ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy