ΑΕΠΠ: Κέρδισε το ντέρμπι και τις απουσίες…

Με τη νίκη της με 3-1 κόντρα στην ΑΠΕΠ εδραιώθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας

Παρά τις απουσίες που είχε η ομάδα της ΑΕΠΠ πήρε το τοπικό ντέρμπι κόντρα στην ΑΠΕΠ με 3-1 και εδραιώθηκε για τα καλά στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα η ΑΠΕΠ έμεινε στην πρότελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ΑΠΕΠ να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με την ολοκλήρωση του 20 λεπτου με γκολ του De Morra για να απαντήσει ένα τέταρτο μετά η ΑΕΠΠ με γκολ του Ανδρέου για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο στην ισοπαλία 1-1.

Στην επανάληψη και αφού είχαμε αρκετές αλλαγές και από τις δύο ομάδες, η γηπεδούχος ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών πήρε το προβάδισμα στο 70΄ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γεωργίου. Το 2-1 που διαμορφώθηκε με το πέναλτι άλλαξε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Βασιλειάδη να βάζει το “κερασάκι στην τούρτα” και να διαμορφώνει το τελικό 3-1. Η ΑΕΠΠ με τη νίκη της έφτασε τους 27 βαθμούς και είναι στην 3η θέση, ενώ η ΑΠΕΠ παρέμεινε στους 12 και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy