Κ. Ν. Αγίου Νικολάου: Δείπνο από τον πρόεδρο στην ομάδα…(pics)

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα πέρασε μια υπέροχη βραδιά

Την ποδοσφαρική ομάδα αλλά και όσους είναι δίπλα δεξιώθηκε ψες(28/12) ο πρόεδρος του Κ.Ν.Αγίου Νικολάου, Μάμας Δημητρίου.

Σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με εκλεκτούς μεζέδες, σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα του Κ.Ν.Αγίου Νικολάου, πέρασε κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς. Στο “YELLOW BRIDE CAFE”, ιδιοκτησίας των Μελή Μενελάου και Κωνσταντίνου Βακανά, οι ποδοσφαιριστές αλλά και όλο το επιτελείο της ομάδας μαζί με αρκετούς φίλους και παρέα με ζωντανή μουσική πέρασαν ένα όμορφο βραδάκι.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο πρόεδρος μίλησε στους παρευρισκόμενους για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων και έθεσε ξανά ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον όμιλο αλλά και του Κυπέλλου, ενώ η αποκάλυψη που έγινε αφορούσε το οκ που πήρε από τους ανθρώπους δίπλα στην ομάδα για να προσπαθήσει την άνοδο, μέσω της ένταξης στην Επίλεκτης κατηγορίας της ΚΟΠ. Ευχαρίστησε επίσης όλους όσους είναι δίπλα στην ομάδα, προσφέροντας τόσο οικονομικά όσο και με άλλους τρόπους.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών δόθηκε η υπόσχεση ότι θα κάνουν τα πάντα έτσι ώστε η ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της.

Τη βραδιά ομόρφυνε με την παρουσία της και τις μουσικές της επιλογές η ορχήστρα του Μάριου Δημητρίου, ενώ οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου υποσχέθηκαν δωρεάν τραπέζωμα στην ομάδα στην περίπτωση που κατακτηθεί το πρωτάθλημα!

Δείτε φωτορεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που φιλοξενήθηκε και ευχαριστούμε τον πρόεδρο!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy