Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τον Χάκπο

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου είναι γεγονός

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου είναι γεγονός από το βράδυ της Τετάρτης (28/12) με την Λίβερπουλ ν΄ ανακοινώνει την απόκτηση του Κόντι Χάκπο από την Αϊντχόφεν.

Ο Ολλανδός διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με τους «οράνιε» στο Μουντιάλ του Κατάρ, με τη «μισή» Ευρώπη να τον θέλει, αλλά τελικά η ομάδα που απέσπασε την υπογραφή του ήταν η Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» πρόλαβαν την τελευταία στιγμή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έδειχνε ότι θα ήταν εκείνη που θα έπαιρνε τον παίκτη, ωστόστο, τα πράγματα άλλαξαν και ο νεαρός άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Ανφιλντ».

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης για να ολοκληρωθεί το deal και ο 23χρονος παίκτης να υπογράψει στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ χρειάστηκε ο σύλλογος να βγάλει από τα ταμεία του το ποσό των 43 εκατ. ευρώ.

Ο Χάκπο, μάλιστα, πέρασε με επιτυχία από τις καθιερωμένες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ακολούθησε η ανακοίνωση από τη διοίκηση της Λίβερπουλ το βράδυ της Τετάρτης (28/12), με τα ΜΜΕ του Νησιού ν΄ αναφέρουν ότι ο παίκτης θα παραμείνει «κάτοικος» Ανφιλντ έως το καλοκαίρι του 2028.

«Αισθάνομαι πραγματικά περίφημα και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και ν΄ αρχίσω να παίζω για αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο.

Νομίζω πως αυτός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος για μένα ώστε να έρθω και να δείξω τι αξίζω και να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει περισσότερες όμορφες στιγμές, που είχε ήδη τα τελευταία χρόνια.

Είναι καλό για εμένα να βελτιωθώ εδώ. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες από τους οποίους θα μπορέσω να μάθω πράγματα. Ανυπομονώ να παίξω στο Άνφιλντ.

Εχω ακούσει πολλές ιστορίες για αυτό το γήπεδο, για την ατμόσφαιρα που επικρατεί. Ο στόχος μου είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια ως ομάδα και εγώ προσωπικά να γίνομαι κάθε σεζόν καλύτερος παίκτης.»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy