Δανεικός από Ανόρθωση σε ΑΕΛ

Ο Αλέξανδρος Ασωνίτης αποκτήθηκε υπό την μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου

Μεταγραφική ενίσχυση για την Καλαθοσφαιρική ΑΕΛ που ενισχύθηκε με την προσθήκη του Αλέξνδρου Ασωνίτη με τη μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Η PAYABL EKA ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με τον νεαρό Κύπριο καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρο Ασωνίτη.
Ο Αλέξανδρος Ασωνίτης είναι δεκαοκτώ (18) χρονών γεννημένος στις 25 Ιουλίου 2004 και είναι ύψους 1.82 (6.0). Ο Κύπριος καλαθοσφαιριστής αγωνίζεται στην θέση του πόιντ γκαρντ και έχει συμμετοχές στις εθνικές ομάδες των Κ-18 και Κ-16.
Ο Κύπριος πόιντ γκαρντ αποκτήθηκε υπό την μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο Ασωνίτη στην μεγάλη οικογένεια της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
PAYABL EKA ΑΕΛ

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy