Αλλαγή ξενοδοχείου για τις οικογένειες των Αργεντινών διεθνών

Ένα συμβάν στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι οικογένειες των Αργεντινών διεθνών τους ανάγκασε σε αλλαγή στέγης λίγες μέρες πριν τον τελικό του Μουντιάλ κόντρα στη Γαλλία.

Μία διακοπή ρεύματος στο ξενοδοχείο «Waterfront» ανάγκασε σε μετακόμιση τις οικογένειες των Αργεντινών διεθνών την Πέμπτη, τρεις μέρες πριν τον τελικό του Μουντιάλ κόντρα στη Γαλλία. Οι οικογένειες και οι σύντροφοι των παικτών της «αλμπισελέστε» φοβήθηκαν για την ασφάλεια των παιδιών τους λόγω του σκότους και των γενικότερων προβλημάτων που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Το «Waterfront» είναι ένα από τα επτά που ανήκουν στους σεΐχηδες του Κατάρ, οι οποίοι έχουν έρθει σε διαμάχη με το τουριστικό πρακτορείο «Khaya» που κανόνισε το ταξίδι και τη διαμονή αρκετών αποστολών στην ασιατική χώρα στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο CEO της «Khaya», Φόλκχαρντ Μπάουερ, δήλωσε στην «Daily Mail» πως: «Δύο εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο λάβαμε ενημέρωση από τα ξενοδοχεία που αξίωναν ακόμη 550.000 δολάρια, αν και είχαμε προπληρώσει 10.000.000 δολάρια. Τώρα εξετάζουμε νομικά βήματα».

Οι οικογένειες των Αργεντινών διεθνών θα διαμείνουν σε άλλο πεντάστερο ξενοδοχείο στη νησίδα του Λουσαΐλ, όπου βρίσκεται ήδη και η αποστολή των δύο φορές παγκόσμιων πρωταθλητών.

spot-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy