Αρχίζει ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών

Κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα η ΑΕΛ, Απόλλων - Lemesos Volleyball

Εξαιρετικής σημασίας ο αγώνας Δικέφαλος Γ. – Ανόρθωσις / Ολυμπιάδα και Property Gallery Απόλλων πριν το μεταξύ τους ντέρμπι υποδέχονται Άρη Π. και Lemesos Volleyball.

Με την 8η αγωνιστική -1η του Β Γύρου συνεχίζεται το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022. Το παιχνίδι στο Γυμνάσιο Αγίου Νεοφύτου μεταξύ Νέας Σαλαμίνας  – Robo Markets ΑΕΛ ξεχωρίζει από τους τέσσερεις αγώνες της Τρίτης, ενώ ακόμα: Η πρωτοπόρος Ολυμπιάδα Ν. υποδέχεται τον Άρη Πολεμίου. Ο Property Gallery Απόλλων υποδέχεται την Lemesos Volleyball και ο Δικέφαλος Γ. την Ανόρθωση. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ.ΝΕΟΦΥΤΟΥ: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – Robo Markets ΑΕΛ

Εάν πάρετε σαν οδηγό τον αγώνα της πρεμιέρας στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» μπορείτε να αντιληφθείτε ό,τι προμηνύεται μεγάλο παιχνίδι στο Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου με τις «ερυθρόλευκες» και τις «γαλαζοκίτρινες» να ψάχνουν το τρίποντο αφού αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν με 14 βαθμούς, αλλά τη «Βασίλισσα» με ένα αγώνα λιγότερο.

Η Νέα Σαλαμίνα έχει συνεχόμενες νίκες και με νέο τρίποντο πατά γερά στην τετράδα. Η Robo Markets ΑΕΛ μετά την αναβολή του αγώνα με τον Property Gallery Απόλλων θα επιδιώξει το διπλό για να μείνει στην 3η θέση και να βλέπει ψηλότερα.

Στον Α’ Γύρο και την πρεμιέρα η Robo Markets AEΛ επικράτησε στο Αθλητικό Κέντρο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» με 3-2 σετ.

«ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ

Η Ολυμπιάδα Ν. που συνεχίζει πρώτη και αήττητη στην κορυφή υποδέχεται τον εξαιρετικό το τελευταίο μήνα Άρη Πολεμίου στην προσωρινή της έδρα το «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» στην πρεμιέρα του Β’ Γύρου.

Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη τέσσερεις μέρες πριν το εξ αναβολής ντέρμπι με τον Property Gallery Απόλλωνα θα αγωνιστεί μονάχα για το τρίποντο. Στόχος να δοθεί χρόνος σε όλο το ρόστερ. Ωστόσο, η ομάδα του Άρη μόνο αμελητέα δεν είναι.

Ο Άρης Πολεμίου με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Δικέφαλου την προηγούμενη Τρίτη και την άνοδο στην 7η θέση αλλά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις στα προηγούμενα παιχνίδια πάει στη Λευκωσία για να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό.

Στην πρεμιέρα η Ολυμπιάδα Ν. επικράτησε πάλι στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» (τυπικά γηπεδούχος ο Άρης Π.)με 0-3 σετ.

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ – LEMESOS VOLLEYBALL

Ο Property Gallery Απόλλων προέρχεται από τη νίκη του Σαββάτου επί της Ανόρθωσης σε εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην υπολογίσιμη Lemesos Volleyball.

Οι «γαλάζιες» που δυσκολεύτηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τις «ροζ» δεν θέλουν να έχουν απώλειες πριν από το ντέρμπι κορυφής το ερχόμενο Σάββατο με την Ολυμπιάδα Ν.

Η Lemesos Volleyball πάει στο μίνι Λεμεσιανό ντέρμπι για να παλέψει και να πάρει κέρδος. Οι «ροζ» έχουν να υπερπηδήσουν για δεύτερη συνεχή εβδομάδα πολύ υψηλό εμπόδιο μετά τον αγώνα της περασμένης Τρίτης με την Ολυμπιάδα Ν.

Στην πρεμιέρα ο Property Gallery Απόλλων επικράτησε στο Λύκειο Πολεμιδιών με 1-3 σετ.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΙΟΥ: ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Γ. –ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Εξαιρετικής σημασίας είναι ο αγώνας στο Γυμνάσιο Γερίου μεταξύ Δικέφαλου Γ. και Ανορθώσεως. Οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες με την Ανόρθωση να βρίσκεται με το τέλος του Α’ Γύρου πολύ μακριά από την τετράδα και τον Δικέφαλο που έχασε από τον Άρη Πολεμίου να βρίσκεται στην 8η θέση.

Ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του βάζοντας πίεση και στην Ανόρθωση. Από την άλλη η «Μεγάλη Κυρία» μετά και την ήττα του Σαββάτου από τον Property Gallery Απόλλωνα θα πάει στο Γέρι για δεύτερη νίκη επί του Δικέφαλου αφού στοχεύει πολύ καλύτερη πορεία στο Β’ Γύρο.

Στην 1η αγωνιστική η Ανόρθωσις κέρδισε στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» με 3-0 σετ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7η Αγωνιστική

  1. Ολυμπιάδα (6 Αγ.) 6-0 18-00 18
  2. Property Gallery Απόλλων (5 Αγ.) 5-0 15-04 14
  3. Robo Markets ΑΕΛ (6 Aγ.) 5-1 15-07 14
  4. Νέα Σαλαμίνα 4-3 16-12 14
  5. Lemesos Volleyball 3-4 11-14 09
  6. Aνόρθωσις 2-5 09-15 06
  7. Άρης Πολ. 01-06 04-18 03
  8. Δικέφαλος Γ. 00-07 03-21 00

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy