Έστειλε τους Βραζιλιάνους για… χορό η Κροατία!

Τα… τσαλιμάκια δεν περνάνε στην Κροατία! Η μπαρουτοκαπνισμένη «hrvacka» σόκαρε τη Βραζιλία και πάνω που πίστεψε ότι είχε καθαρίσει, την έστειλε σπίτι μέσω των πέναλτι (4-2, κ.α. 0-0 και παρά 1-1).

Η Κροατία έκανε ξανά το «θαύμα» της αποκλείοντας στα πέναλτι τη Βραζιλία με 4-2 (0-0 κ.α. και 1-1 στην παρ.) και προκρίθηκε για δεύτερη σερί φορά στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα, οι ποδοσφαιριστές της «Χρβάτσκα», κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 117’ με τον Πέτκοβιτς, το υπέροχο γκολ που σημείωσε στο 105’+1’ ο Νεϊμάρ Τζούνιορ και με ήρωα (ξανά) τον Λιβάκοβιτς στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι, πήραν ακόμη μία τεράστια πρόκριση, στέλνοντας τη «σελεσάο» για άλλη μία διοργάνωση στο… σπίτι της από πολύ νωρίς.

Επτάψυχη Κροατία, έστειλε σπίτι της τη Βραζιλία! Η «χρβάτσκα» δεν μάσησε από την ιστορική γκολάρα του Νεϊμάρ στο 105’+1’ της παράτασης (σσ. 0-0 καν. διάρκεια), βρήκε την απάντηση με τον Πέτκοβιτς στο 117’ και έστειλε το ματς εκεί που ήθελε, δηλαδή στα πέναλτι!

Στη ρώσικη ρουλέτα και με τον Λιβάκοβιτς ήρωα και πάλι, αφού έβγαλε το πρώτο πέναλτι της «σελεσάο» και του Ροντρίγκο, στη συνέχεια ο Μαρκίνιος βρήκε… δοκάρι και η Κροατία με το 4/4 από την βούλα, πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά!

Δεύτερη σερί διοργάνωση που φτάνει στους «4» η απίθανη Κροατία, περιμένει πλέον την Ολλανδία ή την Αργεντινή! Αποχαιρέτησε από νωρίς, αν αναλογιστεί κανείς πως την θεωρούσαν φαβορί, τη διοργάνωση η Βραζιλία που πλήρωσε τη χαλαρότητά της στην παράταση!

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy