Bild: “Αίσθηση… διακοπών και γυναίκες» χάλασαν το κλίμα στην εθνική Γερμανίας”

Σύμφωνα με την Bild, οι επικεφαλής της γερμανικής ομοσπονδίας απέδωσαν (και) σε εξωαγωνιστικούς λόγους το φιάσκο της εθνικής ομάδας στο Κατάρ

Η σύσκεψη της Τετάρτης δεν περιορίστηκε στην ανανέωση της εμπιστοσύνης της ομοσπονδίας στο πρόσωπο του Χάνσι Φλικ, αλλά αναλώθηκε και στην ανάλυση των αιτίων του φιάσκου της εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ.

Σύμφωνα με την Bild, οι επικεφαλής της ομοσπονδίας πέρα από αγωνιστικά αίτια, απέδωσαν τον πρόωρο αποκλεισμό (για δεύτερη σερί Παγκόσμιο Κύπελλο στη φάση των ομίλων) και σε εξωαγωνιστικούς λόγους. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κάποια στελέχη της DFB έκριναν πως η παρουσία των συζύγων ή συντρόφων των οικογενειών στο Κατάρ έδωσε στην ομάδα μια αίσθηση… διακοπών, που επηρέασε τον βαθμό συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών. Πέρα από την παρουσία τους στις κερκίδες, οι σύντροφοι των παικτών επισκέπτονταν τακτικά το ξενοδοχείο και μάλιστα κάποιες εξ αυτών λέγεται ότι περνούσαν εκεί τις νύχτες.

Πάντως ο Φλικ φέρεται να διαχώρισε τη θέση του και να υποστήριξε ότι αυτές οι παρουσίες δεν έπαιξαν ρόλο για τον αποκλεισμό και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογίες.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy