Αναπτυξιακό τουρνουά SAFEBULKERS «ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ»

Η Lemesos Volleyball υπόσχεται την καθιέρωση παρόμοιων τουρνουά για τους νεαρούς αθλητές

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2022 για δεύτερη χρονιά το Αναπτυξιακό τουρνουά SAFEBULKERS «ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ» για Κ10-Κ12 αγόρια και κορίτσια στο κλειστό γήπεδο του Λυκείου Πολεμιδιών στη Λεμεσό. Το τουρνουά τελούσε υπό την αιγίδα της Κυπριακή Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΚΟΠΕ) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρησης (CEV).

Στο τουρνουά συμμετείχαν πέραν των 180 παιδιών από τα αναπτυξιακά τμήματα της ΑΕΛ, ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ και LEMESOS VOLLEYBALL, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά τουρνουά Κ10 – Κ12 που έγιναν ποτέ στην Κύπρο. Με τη διαμόρφωση εννέα γηπέδων όλες οι ομάδες των παιδιών έπαιξαν από τέσσερα παιχνίδια με διαφορετικούς αντιπάλους. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έχουν την πρώτη τους επαφή με το άθλημα του βόλεϊ για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν τον τρόπο και τις διαδικασίες του παιχνιδιού.

Μέσα από την αθλητική αυτή διοργάνωση, όλες οι ομάδες κατάφεραν να περάσουν το κοινωνικό μήνυμα ότι η δημιουργική απασχόληση που προσφέρεται μέσα από τον αθλητισμό αποτελεί ασπίδα προστασίας κατά τις εξαρτήσεις και τα ναρκωτικά.

Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο κύριος Πόλυς Χατζηιωάννου, διευθύνων σύμβουλος της SAFEBULKERS και μεγάλος χορηγός της LEMESOS VOLLEYBALL, ο κύριος Νικόλαος Κρατημένος, γενικός διευθυντής της SAFEBULKERS, ο κύριος Αντρέας Θεοδώρου Πρόεδρος σχολικής εφορίας Κάτω Πολεμιδιών, η κυρία Στάλω Καραβία σχολική έφορος Δήμου Κάτω Πολεμιδιών, ο κύριος Γιώργος Στεφανίδης και ο κύριος Γιώργος Δωρίτης εκπροσωπώντας την Κυπριακή Ομοσπονδοία Πετοσφαίρισης (ΚΟΠΕ), προπονητές και αθλητές από όλες τις ομάδες.

Σε προσφώνηση του ο κύριος Χατζηιωάννου, θέλησε να συγχαρεί όχι μόνο την LEMESOS VOLLEYBALL για την πρωτοβουλία πραγματοποίησης του τουρνουά και την καθημερινή προσπάθεια που γίνεται αλλά και όλους τους γονείς που ωθούν τα παιδιά τους στον αθλητισμό. Μεταξύ άλλων, τόνισε την αξία του να θωρακίζουμε τα παιδιά μας με ασπίδα τον αθλητισμό ώστε να τα κρατήσουμε μακριά από κακές επιρροές και εξαρτήσεις.

Ο γενικός γραμματέας της LEMESOS VOLLEYBALL κύριος Νικόλας Καραολής, μίλησε για την άριστη δουλειά που γίνετε στην Ομάδα και το βασικό της στόχο να δημιουργήσει υγιείς αθλητές με όραμα και στόχους δίνοντας μεταξύ άλλων στα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζονται για να κρατηθούν μακριά από κακές συνήθειες και εξαρτήσεις.

Εκπροσωπώντας την ΚΟΠΕ, ο κύριος Γιώργος Στεφανίδης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και χάρηκαν το παιχνίδι. Δήλωσε πως η ΚΟΠΕ είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες που προάγουν τη χαρά μέσα από το άθλημα του βόλεϊ.

Η Lemesos Volleyball ευχαριστεί θερμά το μεγάλο υποστηρικτή του τουρνουά SAFEBULKERS και ιδιαίτερα τον κύριο Πόλυ Χατζηιωάννου για τη συνεχή στήριξη προς την Ομάδα.  Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ION που βρέθηκε στο γήπεδο για να κεράσει όλους τους νεαρούς αθλητές και θεατές με τις αγαπημένες ION PROTEIN και ΙΟΝ WAFER, στην LAY’S για την ευγενική προσφορά της και στην τηλεόραση του CAPITAL που κάλυψε την εκδήλωση.

Η Lemesos Volleyball υπόσχεται την καθιέρωση παρόμοιων τουρνουά για τους νεαρούς αθλητές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy