Για “ρεκόρ” το Μουντιάλ του Κατάρ στις… “λευκές” ισοπαλίες

Το Μουντιάλ του Κατάρ είναι έτοιμο να γράψει «ιστορία», όντας το Παγκόσμιο Κύπελλο με τις περισσότερες «λευκές» ισοπαλίες στην ιστορία του θεσμού

Το αμφιλεγόμενο Μουντιάλ του Κατάρ έχει την «ευκαιρία» να μείνει… για τα καλά στην ιστορία όντας η διοργάνωση με τις περισσότερες «λευκές» ισοπαλίες στις 22 φορές που αυτή έχει διεξαχθεί.

Συγκεκριμένα μετά το 0-0 ανάμεσα σε Μαρόκο και Ισπανία (3-0 υπέρ του Μαρόκο στα πέναλτι), η διοργάνωση του Κατάρ «ισοφάρισε» το «ρεκόρ» των Ισπανία (1982), Γερμανία (2006), Νότια Αφρική (2010) και Βραζιλία (2014) με επτά ισοπαλίες δίχως να επιτευχθεί γκολ.

Στην αραβική χερσόνησο θα έχουν τη δυνατότητα να «διεκδικήσουν» την «πρωτιά» καθώς απομένουν ακόμα προημιτελική, ημιτελική φάση και ο τελικός. Μιλάμε δηλαδή για επτά παιχνίδια όπου αν τουλάχιστον ένα εξ΄αυτών λήξει χωρίς σκορ πριν τα πέναλτι, τότε το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα κατέχει τα «ηνία» ως η διοργάνωση με τις περισσότερα «άγονα» ισόπαλα παιχνίδια.

Οι «λευκές» ισοπαλίες του Κατάρ:

Δανία-Τυνησία 22/11
Μεξικό-Πολωνία 22/11
Μαρόκο-Κροατία 23/11

Ουρουγουάη-Νότια Κορέα 24/11
Αγγλία-ΗΠΑ 25/11
Κροατία-Βέλγιο 0-0 01/12
Μαρόκο-Ισπανία 06/12 (3-0 στα πέναλτι)

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy