Τόμι Γίνιγκεν: “Ευχαριστώ τους οπαδούς της Ανόρθωσης, τους αξίζει σεβασμός. Δεν είναι συνηθισμένο να το βλέπουμε στα γήπεδα”

Δηλώσεις του βοηθού προπονητή του Άρη μετά τον αγώνα και τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ανόρθωση

Ο βοηθός προπονητής του Άρη Τόμι Γίνιγκεν που εκτέλεσε σήμερα(4/12) χρέη πρώτου προπονητή στο ματς με την Ανόρθωση ανέφερε για τη νίκη της ομάδας του με 2-0.

“Πρώτα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας. Ήταν αρκετοί και σήμερα, ήρθαν και μας υποστήριξαν. Ήταν μεγάλη η διαδρομή αλλά ήρθαν, μας έδωσαν ώθηση και τους ευχαριστούμε. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, η Ανόρθωση είναι καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο, άλλαξε κάποια πράγματα. Προετοιμαστήκαμε καλά σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν άψογα το πλάνο μας και τους αξίζει συγχαρητήρια”.

Για την αντίδραση μετά την ισοπαλία με την Πάφο: “Παίζαμε με την πρωτοπόρο ομάδα, ήταν στο +4, η διαφορά έμεινε και κάποιος μπορούσε να πει ότι είναι πισωγύρισμα. Αλλά δεν ήταν κακό εκείνο το αποτέλεσμα. Φυσικά θέλαμε να κερδίσουμε και εκείνο το παιχνίδι, οι παίκτες μπαίνουν σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουν”.

Για τους οπαδούς της Ανόρθωσης χειροκρότησαν τους παίκτες του Άρη: “Ευχαριστώ τους οπαδούς της Ανόρθωσης, τους αξίζει σεβασμός. Δεν είναι συνηθισμένο να το βλέπουμε στα γήπεδα”.

Για την αλλαγή του Καζού στο ημίχρονο: “Ο Καζού ένιωσε μια αδιαθεσία στο ημίχρονο, γι’ αυτό έγινε αλλαγή”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy