Τι ανέφερε ο Ε.Τ της Αστυνομίας για τα επεισόδια και την αναβολή του ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ(video)

Στη Cytavision μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας για τα αποψινά επεισόδια στο Απόλλων - ΑΕΛ

Στη Cytavision και στην εκπομπή «Goal N’ Roll» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, o οποίος αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν στο Τσίρειο.

Αναλυτικά:

«Διαπιστώσαμε στις κερκίδες και συγκεκριμένα σε αυτή την ΑΕΛ, εντοπίσαμε ένα αριθμό οπαδών που κατέστρεψαν ορισμένες κερκίδες και τις είχαν μαζέψει για να τις ρίξουν στο γήπεδο. Οι πληροφορίες που έχω είναι πως αυτό έγινε πριν την έναρξη του αγώνα. Τις προθέσεις τους τις έδειξαν όταν οι πδοσοφαιριστές του Απόλλωνα μπήκαν στο γήπεδο. Αρχίσαν να ρίχνουν αυτά τα κομμάτια από μπετόν στο γήπεδο. Τότε η αστυνομία αποφάσισε ο αγώνας να μην γίνει για λόγους ασφαλείας».

Αν παρατηρήθηκε κάτι και στην κερκίδα του Απόλλωνα: «Εκτός από τους οπαδούς της ΑΕΛ έγιναν επεισόδια και στην κερκίδα του Απόλλωνα, το κύριο ζήτημα την η συγκέντρωση αυτών των επικίνδυνων αντικειμένων. Ήταν δύσκολο να επέμβει η αστυνομία στην κερκίδα της ΑΕΛ. Αν η αστυνομία επέμβαινε τα πράγματα θα ήταν ακόμη χειρότερα».

«Ενημερώθηκα ότι χρησιμοποίησαν κάποιες φωτοβολίδες εντός του στάδιού και όπως πληροφορούμαστε γίνονται τώρα κάποια επεισόδια εκτός γηπέδου. Ένα μέλος μας τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά».

Για το μέτρο απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών: «Εμείς έχουμε προχωρήσει και σε άλλες εισηγήσεις. Από την αρχή προχωρήσαμε σε 33 συλλήψεις αγώνων. Έχουμε 28 απαγορεύσεις εισόδων σε στάδια.

Είναι ένα μέτρο που θα βοηθήσει πάρα πολύ. Και κατά τη διαδρομή οπαδών σε άλλη πόλη παρατηρούμε να σταματούν άλλους οπαδούς και να ρίχνουν φωτοβολίες. Πιστεύουμε ότι με αυτή την εισήγηση θα παραδειγματιστούν αυτοί οι λίγοι οπαδοί. Θεωρούμε ότι είναι ένα μέτρο που θα βοηθήσει»

Ότι το μέτρο αυτό ευνοεί την Αστυνομία: «Εμείς δεν το βλέπουμε αν ευνοεί κάποιους ή όχι. Εμάς μας ενδιαφέρει η ασφάλεια του κόσμου».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy