Άρης: Αυτή τη φορά διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και πήρε μια δίκαιη νίκη

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, των Καζζού και Μπαμπίκα κέρδισε με 2-0 την Ανόρθωση

Αυτή τη φορά ο Άρης δεν έδωσε δικαιώματα στον αντίπαλο του να αντιδράσει και με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ανόρθωση με γκολ των Καζού και Μπαμπίκα!

Χορταστικό το πρώτο ημίχρονο στο «ΠΑΠ» με τον Άρη να είναι μπροστά το σκορ με 1-0 με γκολ του Καζού.

Από την αρχή του ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό αλλά μέχρι και το πρώτο 20λεπτό δεν είχαμε ευκαιρίες. Μετά λοιπόν το 20΄ άρχισαν να έρχονται οι ευκαιρίες πρώτα με τον Άρη και στη συνέχεια για την Ανόρθωση. Πριν τη συμπλήρωση του μισάωρου είχαμε και το γκολ για τον Άρη με τον Καζού, που έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από προσπάθεια στην άμυνα της Ανόρθωσης να πλασάρει τον Κεραυνό και να κάνει το 0-1.

Η Ανόρθωση προσπάθησε να αντιδράσει και είχε τις ευκαιρίες της να ισοφαρίσει με κορυφαία το σουτ του Αρτυματά που πέρασε μόλις πάνω από τα δοκάρια του Βάνα. Ο Άρης δεν έμεινε πίσω και πλέον με τους γρήγορους του επιθετικούς προσπαθούσε να απειλήσει, μπαίνοντας εύκολα στην περιοχή της Ανόρθωσης. Στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων για το ημίχρονο δεν είχαμε κάποια αλλαγή στο σκορ και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Άρη να προηγείται με 1-0!

 

Με γκολ για τον Άρη ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον σκόρερ Καζού αυτή τη φορά να δίνει την ασίστ στο Μπαμπίκα που από πλάγια στην περιοχή με διαγώνιο σου έκανε το 2-0 για την ομάδα του και πλέον, τα πράγματα άρχισαν να απλοποιούνται για την “Ελαφρά ταξιαρχία”. Πλέον οι γηπεδούχοι της Ανόρθωσης ήταν αναγκασμένοι να πιέσουν και στο 60΄ο Βάνα έσωσε τον Άρη σε πολύ καλή φάση με το γυριστό σουτ του Ουάρντα!

Ο Άρης αυτή τη φορά κρατούσε σχετικά εύκολα τα υπέρ του δεδομένα, ενώ στο 76΄λίγο έλειψε να βάλει και τρίτο γκολ, αλλά ο Κεραυνός έσωσε το σουτ του Μπένγκστον. Το παιχνίδι μπήκε στα τελευταία του λεπτά και τίποτα δεν έδειχνε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Άρη να παίρνει μια σημαντική νίκη με 2-0!

 

 

Κίτρινες: Κίκο, Ουάρντα, Χαρογιάν / Γιαμπλόνσκι

Ανόρθωση: Κεραυνός, Μπαϊσίνιο(73΄Ράντονιτς), Αντωνιάδης, Αρτυματάς(73΄Χρυσοστόμου), Κορέια, Γουαρίς(61΄Φερέιρα), Αντωνίου(55΄Ουάρντα), Κίκο(55΄Αμπαρτζουμιάν), Σαμπό, Νινγκά, Χαρογιάν.

Στον πάγκο: Λόρια, Παπαδόπουλος, Ράντονιτς, Λάζαρος, Φερέιρα, Παρούτης, Αμπαρτζουμιάν, Κορρέα, Κωνσταντίνου, Χριστοφή, Χρυσοστόμου, Ουάρντα.

 

Αρης: Βανά, Καζού(46΄Πηλέας), Μποάκι, Μπένγκτσον, Μόργκαν(86΄Σικόρσκι), Γκομίς(69΄Γιαμπλόνσκι), Μαγιαμπέλα(46΄Στρούσκι), Μουσούντα, Μπρόρσον, Σόκε, Μπαμπίκα(69΄Στεπίνσκι).

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Γιαντάλ, Πηλέας, Σικόρσκι, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Στρούσκι, Γιαμπλόνσκι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy