Απώλειες για Πάφο, παλικαρίσιο βαθμό ο Ολυμπιακός

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Πάφου με τον Ολυμπιακό, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πρώτη μεγάλη γκέλα στην σεζόν για την Πάφο, η οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Ολυμπιακού. Πάλεψε μέχρι τέλους η ομάδα του Μάκη Σεργίδη, η οποία πήρε ένα πολύτιμο και χρυσό βαθμό κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος.

Στο 21ο λεπτό όταν από πάσα του Τάνκοβιτς, ο Ζάιρο εντός περιοχής σούταρε με πολύ ωραίο τρόπο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τα πανηγύρια όμως δεν κράτησαν αρκετή ώρα καθώς το γκολ ελέγχθηκε από το ΒΑΡ και με το on field review το γκολ δεν μέτρησε. Ο λόγος που δεν μέτρησε το γκολ είναι γιατί ο Τάνκοβιτς κινήθηκε από θέση οφσάιντ όταν πήρε την μπάλα αρχικά πριν πασάρει στον Ζάιρο.

Στο 58ο λεπτό πάγωσε το Στέλιος Κυριακίδης. Σε μία ανύποπτη φάση και μετά από εκτέλεση κόρνερ της Πάφου η μπάλα κατέληξε στον Ζουνίνιο ο οποίος έκανε παιδικό λάθος και με πάσα προς τα πίσω έβγαλε μόνο τον Ψύχα με τον Άντος, με τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού να πλασάρει σωστά και να ανοίγει το σκορ.

Στο 61ο λεπτό ο Γκεριέρ έκανε λάθος και με πάσα προς τα πίσω έφερε τον Ζάιρο σε πολύ καλή θέση ο οποίος ξεπέρασε τον Μολ και σε κενή εστία ισοφάρισε.

Στο 80ο λεπτό μετά από σέντρα που έγινε από αριστερά, ο Κβίντα πήρε την κεφαλιά, ο Μολ απέκρουσε με τα πόδια και οι φωνές εστιάστηκαν στο αν πέρασε η μπάλα την γραμμή η όχι. Η φάση ελέγχθηκε από το ΒΑΡ και επειδή από τις επαναληπτικές προβολές δεν ξεκαθάρισε αν η μπάλα πέρασε ολόκληρη την γραμμή, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy