Απόλλων – ΑΕΛ: Ντέρμπι αποδείξεων και Ιστορικό!!!

Το τελευταίο Limassol Clasico στο Τσίρειο. Η 4η Δεκεμβρίου του 2022 θα μείνει γραμμένη

Την Κυριακή, στη Λεμεσό και στο Τσίρειο θα γραφτεί Ιστορία. Ξεχωριστή μέρα για το κάθε Λεμεσιανό ΑΕΛίστα και Απολλωνίστα. Τελευταία παράσταση πριν οι ομάδες μετακομίσουν στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM “.

Ο Απόλλωνας υποδέχεται την ΑΕΛ στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο. Αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντικό το τελευταίο Limassol Clasico στο Τσίρειο.

Ο Απόλλωνας βρίσκεται στη 5η θέση με 19 βαθμούς, 11 πίσω από την πρωτοπόρο Πάφο. 3 ήττες, 2 ισοπαλίες και μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Η ΑΕΛ βρίσκεται στη 10η θέση έχοντας 14 βαθμούς. Προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες. Ενώ μετρά 3 νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της.

Η κάθε μια ξεχωριστά θέλει την νίκη για τους δικούς της λόγους. Περιθώρια απώλειας δεν υπάρχουν. Οι δυο ομάδες προέρχονται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και την Κυριακή το ντέρμπι είναι και ντέρμπι αποδείξεων. Μια νίκη θα είναι εξιλέωση και θα φέρει ηρεμία σε οποίον την πετύχει.

Η ΑΕΛ θα έχει στο πλευρό της 1300 φίλους της. Τόσα είναι τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή της. Ο Απόλλωνας ως τυπικά γηπεδούχος έχει ολόκληρη την Δυτική. Ισχύουν μόνο τα διαρκείας δεν θα εκδοθούν εισιτήρια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy