Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε – Στον επόμενο γύρο η Ομόνοια

Στα προημιτελικά οι πράσινοι, επικυρώνεται στο Πρωτάθλημα η Καρμιώτισσα

Παρόλο που ευτύχησε η Καρμιώτισσα να προηγηθεί με γκολ του Ντούμπια, εντούτοις δεν κράτησε το υπέρ της προβάδισμα και δεχόμενη δύο γκολ πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 2-1.

Στο 18ο λεπτό ο Ντούμπια εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Ομόνοιας που έγινε από τον Γιούστε και πλάσαρε τον Ουζόχο βάζοντας την Καρμιώτισσα σε θέση οδηγού. Παρόλα αυτά οι της Καρμιώτισσας και παρόλο που η Ομόνοια δεν έβγαλε κάποια σοβαρή αντίδραση, δέχθηκαν την ισοφάριση. Ο Χούπερ διεκδίκησε μια μακρινή μπαλιά στο 34΄ και αφού έγινε κάτοχος της μπάλας πλάσααρε από μακριά τον Κνόπλοχ, που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ, που όπως φάνηκε ήταν αλλά το VAR είχε αντίθετη άποψη. Πέντε λεπτά αργότερα η Ομόνοια πέρασε μπροστά στο σκορ με τον Μπρούνο Φελίπε να πλασάρει εύστοχα και αφού η αντίδραση της άμυνας της Καρμιώτισσας ήταν παιδαριώδης. Με την Ομόνοια να είναι μπροστά στο σκορ και την Καρμιώτισσα πλέον να θέλει να κυνηγήσει το σκορ ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Δύο φάσεις είχαμε μέχρι το 75′ της αναμέτρησης. Αρχικά η Καρμιώτισσα με την κεφαλιά του Χούμποτσαν, και τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει σε κόρνερ στο 53′.

Η μεγάλη φάση ήρθε στο 61′ με τον Λοϊζου να υποδέχεται την πάσα από τον Ντίσκερουντ, ο Κύπριος άσος έφυγε μπροστά μόνος, έδωσε τη πάσα στον Παπουλή παρά να τελειώσει μόνος τη φάση, όμως το σουτ του δεύτερου χτύπησε σε αμυντικό και κατέληξε σε κόρνερ. Στο 76′ η Ομόνοια απείλησε με τον Λοίζου όμως το σουτ του ήταν αρκετά άστοχο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα καταγράφηκε μία τελική φάση με τον Κακουλή για την Ομόνοια και δύο για την Καρμιώτισσα: Η πρώτη με τον Ντούμπια και η δεύτερη στο 90+4′ σε μία πολύ άστοχη έξοδο του Ουζόχο.

Η Ομόνοια αν και δυσκολεύτηκε πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη φάση με σκορ 2-1.

Kίτρινες: Χαραλάμπους, Λοίζου, Κασάμα / Ντούρις, Ντούμπια, Μεντίμορετς

Ομόνοια: Ουζόχο, Μάθιους (72’ Ψάλτης), Γιούστε, Φελίπε, Λοΐζου, Παπουλής (72’ Μπασιρού), Κίτσος, Ντίσκερουντ (84’ Κασάμα), Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Χούπερ (84’ Κακουλής)

Στον πάγκο: Παναγή, Χριστοδουλίδης, Ψάλτης, Κασάμα, Μάταβζ, Μπάρκερ, Λέζιακς, Μπασιρού, Παναγιώτου, Κούσουλος, Κακουλλής, Μπέζους.

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Τάντι, Μεντίμορετς, Χούμποτσαν, Σελούτσκα (59’ Αβραάμ), Οικονομίδης (46’ Μπεν Σαλάμ), Μαλόνε (85’ Τόμα Μάρτινς), Ντουμπια, Ελ Αλουχί, Καλτσάς (72’ Κουλιμπαλί), Ντούρις (72’ Ζελάγια)

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Ποντστάφσκι, Κουλιμπαλί, Αβραάμ, Ανδρονίκου, Χατζηβασίλης, Τζανακάκης, Αγγελή, Χρίστου, Μπεν Σαλάμ, Νεοφύτου, Ζελάγια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy