Άρης: Αδίκησε εαυτόν και πλήρωσε την αδυναμία διαχείρισης

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Πάφο άγγιξε το τέλειο

Μεγάλο ματς το ψεσινό (28/11) στο “ΠΑΠ”, ίσως και το καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Άρης προηγήθηκε δύο φορές με Μπένγκστον και Κακόριν, με την Πάφο να ισοφαρίζει ισάριθμες φορές με Αμπντουραχίμι και Ζάιρο. Τα δοκάρια σταμάτησαν τους Μπαμπίκα και Μπένγκστον στο πρώτο ημίχρονο, με τον Άρη να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες. Του έλειψε μόνο η νίκη σε μια βραδιά που πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.

Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” απέναντι στην πιο σταθερή και πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος έβγαλε τις επιθετικές τις αρετές και την ποιότητα που έχει. Είναι η μοναδική ομάδα που πέτυχε δύο γκολ απέναντι στη Παφιακή ομάδα στο πρωτάθλημα. Αυτό που πλήρωσε η ομάδα του Σπιλέφσκι είναι το γεγονός ότι όσες φορές βρέθηκε μπροστά στο σκορ δεν κατάφερε να το διαχειριστεί σωστά. Η Πάφος εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά της ομάδα της Λεμεσού. Κάνοντας καλύτερη διαχείριση σ’ αυτά τα διαστήματα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Η ισοπαλία αφήνει μια πικρία στο στρατόπεδο του Άρη και αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά. Μια νίκη ψες θα άλλαζε άρδην τα βαθμολογικά δεδομένα. Πλέον κοιτάζουν μπροστά και τα δύο μεγάλα ντέρμπι που ακολουθούν με Ανόρθωση και ΑΕΛ, χωρίς το Σπιλέφσκι στο πάγκο, ο οποίος αποβλήθηκε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy