Τρελό ξύλο με μπουνιές, κλωτσιές ανάμεσα σε παίκτες – ΕΞΙ αποβολές (videos)

Απίστευτη… κλωτσοπατινάδα στο Ζενίτ-Σπαρτάκ Μόσχας, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια και να πλακώνονται στο ξύλο. Προσπαθούσε να τους χωρίσει ο Αμπασκάλ!

Σκηνές άπειρου κάλους διαδραματίστηκαν στο ματς Κυπέλλου της Ρωσίας ανάμεσα στη Ζενίτ και την Σπαρτάκ Μόσχας.

Όλα ξεκίνησαν από αψιμαχία του Πρόμες με αντιπάλους του, οι κλωτσιές άρχισαν να πέφτουν από την πλευρά των παικτών της Ζενίτ και μετά έγινε το… έλα να δεις! Μπουνιές, κλωτσιές και απίστευτη κλωτσοπατινάδα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με τον αγωνιστικό χώρο να μετατρέπεται σε ρινγκ.

Στο πλάνο φαίνεται και ο πρώην τεχνικός του Βόλου και νυν της Σπαρτάκ, Γκιγέρμο Αμπασκάλ, ο οποίος πάλευε -μάταια- να χωρίσει τους παίκτες…

Τελικά, ο διαιτητής απέβαλε τρεις ποδοσφαιριστές από κάθε ομάδα, αν και θα μπορούσε τουλάχιστον άλλους τόσους! Από την πλευρά της Ζενίτ έδειξε την κόκκινη κάρτα σε Μπάριος, Ροντρίγκο και Μάλκομ, ενώ από αυτή της Σπαρτάκ τους Νίκολσον, Σελίκοφ και Σομπόλεφ!

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy