Πλουτής: “Ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί”

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.

Οι δηλώσεις:

Για την ήττα από την Ανόρθωση: «Είμασταν απογοητευτικοί σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Η ομάδα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σε καμία περίπτωση στις απαιτήσεις του αγώνα. Χωρίς πάθος, με πολλά λάθη. Στο  Α ημίχρονο δεν είμασταν καθόλου καλοί, είχαμε κερδίσει ένα κόρνερ που στη συνέχεια δεχθήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο είμασταν βελτιωμένοι αλλά δίκαια χάσαμε και συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για την δικαία της νίκη».

Για την ευθύνη ου αναλογεί στους παίκτες: «Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη. Θα μπορούσαμε να κλέψουμε κάτι από το χθεσινό παιχνίδι αν είμασταν καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι. Ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Και οι ποδοσφαιριστές, δεν ανταποκρίθηκαν. Μας έλειπε το πάθος και η δίψα για τη νίκη. Προσωπικά είμαι απογοητευμένος γιατί πίστευα ότι μπορούσαμε σε αυτά τα παιχνίδια να κερδίσουμε».

Για το ότι θα μπορούσε να υπάρχουν πιο ποιοτικές λύσεις: «Αυτό είναι δεδομένο. Θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερες και πιο ποιοτικές λύσεις. Δεν μπορούμε όμως να μιλάμε για παίκτες που δεν είναι στην ομάδα. Έχουμε παίκτες με μεγάλη αξία και καλά βιογραφικά. Υστέρησαν πάρα πολύ, ομαδικά, πολλά ατομικά λάθη. Δεν καταφέραμε να δώσουμε το κάτι περισσότερο. Όχι γιατί δεν έχουμε το ρόστερ για να συναγωνιστούμε τις άλλες ομάδες».

Για τη συνέχεια: «Είχα πει θα κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια στο τέλος του Α γύρου για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει στη συνέχεια κάτι περισσότερο. Κάναμε αυτές τις 3 ήττες και έχουμε μπροστά μας τώρα ένα πολύ δύσκολό δρόμο. Είμαστε το αουτσάιντερ για την εξάδα. Θα πρέπει να μεταμορφωθούμε για να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Ειδικά το ντέρμπι που έρχεται με τον Απόλλωνα είναι κάτι περισσότερο από τελικός. Δεν υπάρχει χρόνος, άλλη δικαιολογία. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς».

Για την ανακοίνωση των οργανωμένων: «Είναι η αλήθεια, το μόνο που θύμιζε η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της. Κρίμα που δεν μπορούμε να τους αποζημιώσουμε. Μας στενάχωροί που κάθε παιχνίδι δίνουν μαθήματα αφοσίωσης και πίστης και εμείς από την πλευρά μας δεν μπούμε να ανταποκριθούμε».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και που θα γίνει: «Στο Τσίρειο θα γίνει το παιχνίδι. Είμαι από αυτούς που εδώ και καιρό εξέφρασαν την αισιοδοξία πως μακάρι να παίξουμε πριν τα Χριστούγεννα. Όσο αφορά για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Με μια νίκη μπορούμε να πάρουμε ώθηση για τη συνέχεια αλλιώς για εμάς η χρονιά θα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Όλοι να υπερβάλουμε εαυτό».

Για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα φιλικό και ως τέτοιο θα αντιμετωπιστεί. Θα το χρησιμοποιήσουμε ως μια καλή προπόνηση και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται η προσοχή μας να ξεφύγει από το ματς της Κυριακής».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy