Τα σενάρια στον όμιλο των… Μέσι και Λεβαντόφσκι!

Η Αργεντινή… ανάσανε ξανά μετά τη νίκη επί του Μεξικού, με τον Λιονέλ Μέσι να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση, έχοντας γκολ και ασίστ! Δείτε πώς διαμορφώνεται, πλέον, η κατάσταση στον όμιλο

Η Αργεντινή είναι εδώ! Μετά το κάζο από τη Σαουδική Αραβία, η «αλμπισελέστε» ανάσανε ξανά, καθώς επικράτησε 2-0 του Μεξικού, με τον Λιονέλ Μέσι να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση, έχοντας γκολ και ασίστ!

Πλέον, λοιπόν, η Αργεντινή κρατάει την τύχη στα χέρια της σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σκαλόνι θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Πολωνία του Λεβαντόφσκι, και αν νικήσει, τότε θα προκριθεί ως πρώτη. Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι Αργεντινοί θέλουν να μη νικήσει η Σαουδική Αραβία το Μεξικό.

Από την άλλη, οι Πολωνοί μόνο αν χάσουν μπλέκουν σε σενάρια. Σε περίπτωση ήττας θέλουν:

– να μη νικήσει σίγουρα η Σαουδική Αραβία το Μεξικό

– αν νικήσει το Μεξικό να μην το κάνει με μεγάλη διαφορά τερμάτων

-ενώ αν οι Άραβες και οι Λατινοαμερικάνοι έρθουν ισόπαλοι, το θέμα είναι πόσο θα έχει χάσει η παρέα του Σιμάνσκι από εκείνη του Μέσι.

Όσον αφορά το Μεξικό του του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα -που ακόμη δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής- θα πρέπει να νικήσει τη Σαουδική Αραβία, και να καλύψει τη διαφορά τερμάτων με τους πρωταθλητές Νότιας Αμερικής, εάν φυσικά ηττηθούν από την Πολωνία.

3ος Όμιλος

2η αγωνιστική

Αργεντινή-Μεξικό 2-0
Πολωνία-Σαουδική Αραβία 2-0

Βαθμολογία

Πολωνία 4 (2-0)
Αργεντινή 3 (3-2)
Σαουδική Αραβία 3 (2-3)
Μεξικό 1 (0-2)

Η τελευταία αγωνιστική – 30/11, 21:00

Πολωνία-Αργεντινή
Σαουδική Αραβία-Μεξικό

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy