Γιατί έπαψες Απόλλων να θυμίζεις… Οι ΤΡΕΙΣ σημαντικοί ΛΟΓΟΙ

Όπως λέει και το γνωστό άσμα... Η ανάλυση της αγωνιστικής εικόνας του Απόλλωνα μέσα από το φακό του Lemesosinsports.com

Ο Απόλλωνας έφυγε από την “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ” με άδεια χέρια. Το διάστημα που ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο δεν μετουσίωσε σε γκολ τις αρκετές φάσεις που βρήκε και το πλήρωσε άλλη μια φορά τη φετινή χρονιά. Η ΑΕΚ σκόραρε ένα γκολ κι ήταν αρκετό.

Η εικόνα των Πρωταθλητών δεν είναι ούτε η αναμενόμενη, ούτε η προσδοκούμενη. Αυτό είναι πέρα για πέρα εμφανές. Υπάρχουν αδυναμίες, υπάρχουν και κενά. Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Ειδικά μεσοεπιθετικά. Επιθετικό κορυφής, winger και 10άρι, αλλά και σ’ άλλες θέσεις, όπως δεξί μπακ. Ενώ αρκετοί παίκτες από το υπάρχον ρόστερ που δεν έχουν προσφέρει και φαίνεται ότι δεν μπορούν δώσουν το κάτι παραπάνω, θα πρέπει να αποχωρήσουν. Είναι αρκετοί και όταν έρθει η ώρα θα τους αναφέρουμε. Εξάλλου είναι ηλίου φαεινότερο. Τώρα δεν είναι πρέπον να μπούμε σε ονοματολογία.

Το Lemesosinsports.com αναλύει τους ΤΡΕΙΣ σημαντικούς λόγους για την μέχρι στιγμής αγωνιστική εικόνας του Απόλλωνα μέσα από την δική του ματιά.

1ος Οι αλλαγές προπονητών, τρεις στον αριθμό έπαιξαν το δικό τους καταλυτικό ρόλο. Η ομάδα ακόμη ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα. Η χρονιά ξεκίνησε με Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ με την δική του ξεχωριστή φιλοσοφία. Συνεχίστηκε με Νταβίντ Καταλά έχοντας άκρως διαφορετική. Και τώρα με Κωνσταντίνο Μακρίδη που κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα και σίγουρα θέλει το χρόνο του.

2ος Καλοκαιρινές μεταγραφικές αστοχίες και ποιότητα που δεν είναι αρκετή για την Πρωταθλήτρια ομάδα. Ήρθαν παίκτες που δεν μπορούν να τραβήξουν το βάρος της φανέλας. Ενώ έμειναν στην ομάδα παίκτες με το ίδιο πρόβλημα.

3ος Το πρόβλημα στο γκολ και η ικανότητα στο σκοράρισμα. Δεν το έχει με ευκολία και στοιχίζει, 11 γκολ σε 12 αγώνες. Μπορεί να δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν είναι αρκετό αν η μπάλα δεν μπει στο πλεκτό. Η γκίνια είναι εμφανές. Του λείπει το περσινό λεγόμενο “κοκκαλούι” ή αλλιώς να τον θέλει η μπάλα.

Τα καλοκαιρινά λάθη σε αρκετούς τομείς, προετοιμασία, μεταγραφικός σχεδιασμός, αλλαγές προπονητών, έχουν αφήσει τα απομεινάρια τους στην ομάδα. Η βαθμολογική θέση και η απόσταση από την κορυφή λένε την αλήθεια. Αυτό που χρειάζεται είναι άμεση αντιστροφή της εικόνας και διορθωτικές κινήσεις. Φαντάζει αυτή τη στιγμή δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy