ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ: Τα μέτρα στην “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ”

Ανακοίνωση Απόλλωνα για τα Αστυνομικά μέτρα

Σημαντικές πληροφορίες για όσους φίλους του Απόλλωνα θα ταξιδέψουν στη Λάρνακα για τον αποψινό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό το οποίο θα παρακολουθήσει τον αποψινό αγώνα ΑΕΚ – Απόλλων ότι οι είσοδοι στην “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ” θα ανοίξουν στις 17:30. 

Τονίζεται ότι τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και ως εκ τούτου δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο γι’ αυτό προτρέπονται οι οπαδοί που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο να μην ταξιδέψουν στη Λάρνακα επειδή δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν τη βόρεια κερκίδα του σταδίου και θα χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης στην Βόρεια πλευρά.

Η Αστυνομία, στo πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί στον αποψινό αγώνα, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα και το άθλημα.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Προτρέπονται οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπως στρίψουν αριστερά από τον κυκλικό Κόμβο Καλού χωριού και από την πρώτη έξοδο να στρίψουν αριστερά. Ακολούθως να κατευθυνθούν προς τα φώτα τροχαίας από όπου να στρίψουν δεξιά και να κατευθυνθούν προς τον Κυκλικό Κόμβο του KLEIMA όπου να στρίψουν δεξιά με κατεύθυνση τον νέο κυκλικό κόμβο του Mall και από εκεί δεξιά και να σταθμεύσουν στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα στο σημείο που βρίσκονται τα παλιά ταμεία βόρεια του σταδίου ΓΣΖ.

Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση τους, θα συνεπάγεται με δική τους ταλαιπωρία και πιθανότατα καθυστέρηση της εισόδου τους στο γήπεδο.

Τονίζεται σε όλους ότι:

  • Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
  • Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
  •  Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
  • Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
  • Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες, μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
  • Για τους οπαδούς της ΑΕΚ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα δυτικά ταμεία και για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΩΝΝΑ τα νότια ταμεία του σταδίου ΓΣΖ.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία μπορεί να τηλεφωνεί στον 24-804040, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, και για επείγοντα περιστατικά στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου ΑΕΚ Αρένα για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy