“Μην πάρετε μαζί σας στο Κατάρ ερωτικά βοηθήματα ή γυμνές φωτογραφίες” (pics)

Μία Αγγλίδα πορνοστάρ έδωσε... οδηγίες για τους συμπατριώτες της που θέλουν να πάνε στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Τις δικές της… οδηγίες για όσους Άγγλους θέλουν να πάνε στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο έδωσε η Tanya Tate.

Η Βρετανίδα πορνοστάρ -και γνωστή οπαδός της Λίβερπουλ- έκανε ιδιαίτερη μνεία στους αυστηρούς νόμους γύρω από το σεξ, παροτρύνοντάς τους να… αφήσουν σπίτι ερωτικά βοηθήματα ή να σβήσουν από τα κινητά τους οποιοδήποτε σχετικό περιεχόμενο!

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

«Το Κατάρ είναι περίεργη τοποθεσία για ένα Μουντιάλ. Υποτίθεται ότι ένας τέτοιος θεσμός έχει στόχο να φέρει τους ανθρώπους κοντά αλλά εγώ ανησυχώ για τους οπαδούς που θα πάνε.

Όταν η Αγγλία βάλει γκολ και οι οπαδοί χοροπηδάνε αγκαλιασμένοι, θα βρουν μπελά; Το Κατάρ δεν είναι ασφαλές για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Ο γάμος ομοφυλόφιλων απαγορεύεται και η ομοφυλοφιλία μπορεί να τιμωρηθεί με θάνατο. Δεν μου ακούγεται σαν μέρος που θα φέρει τον κόσμο κοντά.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάρετε μαζί σας ερωτικά βοηθήματα ή ερωτικό περιεχόμενο, όπως ερασιτεχνικά βίντεο ή γυμνές φωτογραφίες. Για κάποιους βέβαια αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα, αλλά εγώ ξέρω τι παίρνω μαζί μου στα ταξίδια μου και το κινητό μου θα μπορούσε να μου φέρει μπελάδες. Η προσωπική μου συλλογή είναι υπερβολικά καυτή για το Κατάρ».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy