Καρμιώτισσα: Προπόνηση στο Τσίρειο…

Ευχαριστίες στις αρχές του Τσιρείου

Ενόψει της πρεμιέρας της στο Τσίρειο το ερχόμενο Σάββατο στις 26/11 κόντρα στη Δόξα, η ομάδα της Καρμιώτισσας προπονήθηκε σήμερα(24/11) στο Τσίρειο στάδιο για να γνωρίσουν καλύτερα τον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές της.

Όπως είναι ήδη γνωστό και πρώτη η σελίδα μας σας ενημέρωσε για την επιστροφή στη Λεμεσό της ομάδας, το Σάββατο θα κάνει πρεμιέρα. Για τα πρώτα παιχνίδια της θα χρησιμοποιήσει τα αποδυτήρια τα οποία είχε ο Άρης, ενόσω φτιάχνονται τα δικά σε χώρο που της παραχωρήθηκε από το ΓΣΟ.

Με ανάρτηση της στα social media η ομάδα της Καρμιώτισσας ευχαριστεί το Τσίρειο στάδιο για τη συνεργασία και την υποστήριξη.

Η ανάρτηση:

Με πρωινή προπόνηση, συνεχίζεται, η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Δόξα Κατωκοπιάς. Η Διοίκηση της ομάδας μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τις αρχές του Τσιρείου Σταδίου για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη !!!

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy