Πάει για δεξί μπακ ο Ολυμπιακός, εξελίξεις με Μαρσέλο

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά τη συμφωνία με τον Σίμε Βρσάλικο, καθώς οι Πειραιώτες πατούν γκάζι για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας

Για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας κινούνται οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού, μετά τη συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας με τον Σίμε Βρσάλικο.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», οι Πειραιώτες φουλάρουν για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ-χαφ και, μάλιστα, υποστηρίζει πως έχει ήδη εντοπιστεί ο «εκλεκτός».

Η τρέχουσα εβδομάδα θεωρείται κομβική, αφού στις θέσεις που «πονάει» η ομάδα όποιος αποχωρεί θα πρέπει άμεσα να αντικατασταθεί και αυτό ισχύει στην παραπάνω υπόθεση.

Σε ό,τι αφορά τον παίκτη που έχει εντοπιστεί, οι «ερυθρόλευκοι» λειτουργούν υπό άκρα μυστικότητα, προκειμένου να φτάσουν στην τελική ευθεία οι επαφές και να φτάσουν στο σημείο των υπογραφών.

Για τον Μαρσέλο, τώρα, η ίδια εφημερίδα υποστηρίζει πως έρχονται εξελίξεις και με τον Βραζιλιάνο σταρ, ο οποίος δεν κατάφερε στους τρεις μήνες που βρίσκεται στην ομάδα να αποδώσει τα αναμενόμενα και τον τεράστιο ντόρο που προκάλεσε η έλευσή του στον Ολυμπιακό.

Εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως σημειωθούν και στην περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ και υπάρχει το «ζεστό» ενδιαφέρον του Άρη για την επιστροφή του στο Βικελίδης.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy