Μανέ: Η συγκινητική ανάρτηση μετά από τον αποκλεισμό του

Λίγες ημέρες μετά την οριστικοποίηση της απουσίας του από το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού, ο Σαντιό Μανέ θέλησε μέσω των social media να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη που έλαβε και να δώσει τις ευχές του για επιτυχία της Σενεγάλης

Η ποδοσφαιρική μοίρα στάθηκε σκληρή απέναντι στον Σαντιό Μανέ, με τον αρχηγό της εθνικής Σενεγάλης και πρωταθλητή Αφρικής να χτυπάει σε πρόσφατο ματς της Μπάγερν με την Βέρντερ για την Bundesliga και αυτός ο τραυματισμός να τον θέτει νοκ-άουτ από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Αν και εντάχθηκε αρχικά στην αποστολή το πρόβλημα που είχε αποδείχτηκε ανυπέρβλητο, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του να ανακοινώνει έτσι τον αναγκαστικό αποκλεισμό του από την τελική φάση και τον ίδιο να αναγκάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στην περόνη.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του “κοψίματός” του και ανήμερα της έναρξης του Μουντιάλ, ο Σαντιό Μανέ προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, με τον επιθετικό της Μπάγερν να ευχαριστεί τους ανθρώπους που τον στήριξαν όλο το προηγούμενο διάστημα με μηνύματά τους και να επιχειρεί με τη σειρά του να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του που βρίσκονται στο Κατάρ.

“Καλό βράδυ σε όλους, πολλοί από εσάς έχετε στείλει μηνύματα υποστήριξης μετά από τον τραυματισμό μου. Χάρη στον Θεό η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα στα μέσα της εβδομάδας πήγε καλά.

Θέλω να επωφεληθώ από την ευκαιρία που μου δίνεται για να σας ευχαριστήσω και να εκφράσω την εκτίμησή μου σε όλους εσάς. Αυτή την Δευτέρα, η αγαπημένη μας χώρα θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Είμαι σίγουρος πως τα λιοντάρια θα αντιμετωπίσουν κάθε παιχνίδι ως πραγματικό τελικό και είμαι επίσης πεπεισμένος πως όλοι οι Σενεγαλέζοι θα είναι μπροστά από μία μικρή τηλεόραση για να στηρίξουν και να εμψυχώσουν την θαραλλέα εθνική μας.

Όπως όλοι οι συμπατριώτες μου, είμαι πεπεισμένος πως οι συμπαίκτες μου θα παλέψουν ως ένας άνθρωπος, όπως συνηθίζουν να κάνουν για να τιμήσουν την αγαπημένη εθνική μας ομάδα.

Ζήτω η Σενεγάλη, πάμε”, ανέφερε στην ανάρτησή του ο 30χρονος στράικερ, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy