Άρης: Ανέβηκε στην Ανώτατη κατηγορία η Ακαδημία

Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής στην Επίλεκτη κατηγορία και συνολικά βαθμολογία

Με τον ίδιο τρόπο που είχαμε στην περσινή σεζόν, θα διεξαχθούν και για τη φετινή σεζόν 2022-2023 τα παγκύπρια προαιρετικά πρωταθλήματα Κ14,Κ15,Κ16 και Κ17.

Συγκεκριμένα οι 20 ομάδες έχουν χωριστεί σε δύο κατηγορίες την Ανώτατη και την Επίλεκτη και μετά τη διεξαγωγή ενός γύρου, θα υποβαθμιστούν από την Ανώτατη κατηγορία δύο ομάδες και θα ανέβουν από την Επίλεκτη άλλες δύο για να διεξαχθούν πλέον πρωταθλήματα δύο γύρων με τις ομάδες να αγωνίζονται εντός και εκτός έδρας.

Η συνολική συγκομιδή όλων των τμημάτων σε όλες τις ηλικίες είναι αυτή που θα μετρήσει στη βαθμολογία. Στην ουσία οι ξεχωριστές βαθμολογίες δεν παίζουν κάποιο ρόλο. Το σημαντικό είναι η συγκομιδή κάθε ομάδας στο ηλικιακό της πρωτάθλημα.

Δείτε τα σημερινά(19/11) αποτελέσματα στην Επίλεκτη κατηγορία:

Ο Άρης μετά την 8η αγωνιστική στην Επίλεκτη κατηγορία, κέρδισε και μαθηματικά την άνοδο του στην Ανώτατη κατηγορία, αφού πέτυχε τέσσερις νίκεςκόντρα στην ΠΑΕΕΚ και με τους 12 βαθμούς είναι αδιαφόρος την τελευταία – 9η αγωνιστική.

Πάμε να δούμε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία με την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής σε όλα τα πρωταθλήματα:

 

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

  1. ΑΡΗΣ  76
  2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 67
  3. ΕΝΠ  66
  4. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ 63
  5. ΔΟΞΑ 53
  6. ΠΑΕΕΚ 31
  7. ΘΟΙ 31
  8. ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ 28
  9. ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΡΦΟΥ 27
  10. ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ  19

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy