Η Rihanna ποζάρει με μαύρα δαντελένια και δερμάτινα εσώρουχα (video)

Η 34χρονη τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram ένα «καυτό» βίντεο, που έκανε τους ακολούθους της να παραμιλούν

Η Rihanna αποκαλύπτεται. Η σταρ της μουσικής βιομηχανίας από τα Μπαρμπέιντος μπορεί να έχει χρόνια να βγάλει κάποιο μεγάλο hit, ωστόσο ως επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς κάνει… θραύση.

Η 34χρονη τραγουδίστρια φόρεσε άκρως αποκαλυπτικά μαύρα δαντελένια και δερμάτινα εσώρουχα για να διαφημίσει τη νέα της σειρά Savage x Fenty.

Η Rihanna αποκάλυψε προ ημερών ποια διασημότητα θα ήθελε να δει να περπατάει στην πασαρέλα της Savage X Fenty. Μιλώντας στο «E! News» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Rihanna αποκάλυψε ότι θα ήθελα να δει τη Beyonce να διαφημίζει τη σειρά της και να περπατά στην πασαρέλα. «Η Beyonce έχει καταπληκτικό σώμα», απάντησε η ίδια.

Η Rihanna μέσα στον Νοέμβριο έκανε το δικό της σόου, διαλέγοντας για μοντέλα την Ιρίνα Σάικ, την Κάρα Ντελεβίν και άλλα διάσημα πρόσωπα. Σε αυτό το σόου ήταν καλεσμένος και ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ, ο οποίος την ευχαρίστησε για την πρόσκληση.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy