Τσιτσιπάς: Ήττα στη πρεμιέρα από τον Τζόκοβιτς στα ATP Finals

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβαλε όλες τις δυνάμεις του, όμως απόρροια των αβίαστων λαθών που υπέπεσε, ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-0 σετ στην πρεμιέρα του στα ATP Finals

Ούτε αυτή την φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νόβακ Τζόκοβιτς στο δεύτερο ματς του «κόκκινου γκρουπ» των ATP Finals.

Για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα ο Σέρβος νίκησε τον Έλληνα πρωταθλητή, απόψε με 2-0 σετ (6-4, 7-6) και μπήκε με… το δεξί στο τουρνουά, όπως έκανε νωρίτερα στο εναρκτήριο ματς του γκρουπ ο Αντρέι Ρούμπλεφ επί του Ντανίιλ Μεντβέντεφ.

Μετά τον τελικό της Αστάνα και τον ημιτελικό του Paris Masters ο Σέρβος τενίστας νίκησε και σήμερα στο Τορίνο τον 24χρονο πρωταθλητή, ο οποίος καλείται, πλέον, στη συνέχεια να κάνει δύο νίκες αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με τον Μεντβέντεφ.

Ο πρώην νο1 του κόσμου και κάτοχος 5 τίτλων στους τελικούς της ATP, έκανε το 10-2 στις αναμετρήσεις του απέναντι στον Τσιτσιπά, με την τελευταία νίκη του Έλληνα τενίστα να χρονολείται το 2019.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy