Επισημο: Ο Νίκος Παναγιώτου νέος προπονητής στον ΕΝΥ

Υπόγραψε και επίσημα στην ομάδα

Στην νέα ομάδα της FC KRASAVA – ENY YPSONAS είναι από σήμερα(15/11) προπονητής ο Νίκος Παναγιώτου.

Ο Κύπριος προπονητής ήταν σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες στην ομάδα και σήμερα κατέληξαν σε συμφωνία και υπογράφτηκαν και τα συμβόλαια.

Ο Νίκος Παναγιώτου με πλούσια καριέρα ως ποδοσφαιριστής το 2009 ξεκίνησε καριέρα ως προπονητής αναλαμβάνοντας την ομάδα του ΑΣΙΛ Λύσης. Από το 2009 έως το 2011 ανέλαβε προπονητής στις ακαδημίες της Ανόρθωσης. Ακολούθως, έγινε προπονητής της Εθνικής Κύπρου U17 για δύο χρόνια. Την περίοδο 2012-13 ανέλαβε τον Ερμή Αραδίππου, τον οποίο οδήγησε στην Α΄ κατηγορία.

Την περίοδο 2013-14, πέτυχε ιστορικές επιτυχίες με την ομάδα αυτή: για πρώτη φορά ο Ερμής κατέκτησε την 4η θέση στην τελική βαθμολογία (η ψηλότερη στην ιστορία της έως τότε), εξασφάλισε ευρωπαϊκή συμμετοχή (ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ 2014-15), συμμετείχε στον τελικό κυπέλλου (όπου έχασε το τρόπαιο) και κατέκτησε το Σούπερ Καπ στην έναρξη της περιόδου 2014-15. Παρά την πετυχημένη πορεία της ομάδας, το Σεπτέμβριο του 2014 απολύθηκε.

Το Δεκέμβριο του 2014 προσελήφθει στη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, όπου παρεμεινε για ένα χρόνο. Ακολούθως επέστρεψε δύο φορές στον Ερμή, πέρασε από Άρη και ξανά επέστρεψε στον Ερμή. Τελευταία του ομάδα ως προπονητής ο ΑΣΙΛ Λύσης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy