Δηλώσεις Τ. Κετσπάγια και Κ. Λαϊφη για τον αγώνα με τη Βουλγαρία

Την χρησιμότητα των δύο φιλικών αγώνων με τη Βουλγαρία και το Ισραήλ τόνισε στις δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Βούλγαρους ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια.

“Θα είναι δύο ενδιαφέροντες φιλικοί αγώνες, αρχίζοντας από τον αγώνα με τη Βουλγαρία. Ασφαλώς δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην οποία θέλουμε αφού απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, όμως αυτές οι απουσίες μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μάθουμε να παίζουμε δύο ανταγωνιστικά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το Σεπτέμβρη παίξαμε καλά με την Ελλάδα και πήραμε τη νίκη και αμέσως μετά δεχτήμε τη βαριά ήττα από το Κόσοβο. Σίγουρα δεν ήταν ευθύνη των ποδοσφαιριστών. Θα μας βοηθήσουμε οι δύο συνεχόμενοι φιλικοί αγώνες να μάθουμε αρκετά πράγματα για την ομάδα μας’, ανέφερε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Λαϊφη.

“Έχουμε δύο φιλικά τεστ τις επόμενες ημέρες τα οποία θα μας βοηθήσουν να δούμε που βρισκόμαστε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να χτίσουμε μια ομάδα που να μπορεί να είναι ανταγωνιστική για 90 λεπτά σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μαζί με τον προπονητή μας, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στους δύο αγώνες”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy